Også First satser i Malmö

First Hotel Mortensen er det siste tilskuddet til First Hotels og ligger midt i sentrum i en av byens mest ærverdige bygninger.

Publisert Sist oppdatert

På torsdag åpner Nordic Choice sitt megahotell i hjertet av Malmö, men også First Hotels satser i byen.

First Hotels Mortensen holder til i en av de vakre bygningene fra slutten av 1800-tallet midt i hjertet av Malmø. Herfra er det kort vei Stortorget, Gustav Adolfs torg og Lilla torg og bare noen minutters gåtur fra havnen.

– Jeg er glad for å ønske First Hotels Mortensen velkommen til First Hotels. Det står perfekt til vår portefølje; et flott og svært sentraltbeliggende hotell med høy servicegrad og unik og atmosfære, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Offensiv kjede

Hotelldirektør og eier av hotellet, Göran Andersson, er godt fornøyd med å komme under First Hotels.

– Tryggheten i tilgang til godt salgs- og distribusjonsapparat, gode innkjøpsvilkår og sterkt brand er noen av årsakene til at vi ønsket å bli en del av First Hotels. Hotellkjeden er offensiv, står sterkt i Skandinavia og er innovativ, sier Andersson.

First Hotels Mortensen har 45 unike rom og en nyåpnet restaurant. Hotellet har klassiske antikke møbler, massive lysekroner, tak med sirlige utskjæringer og vakre, originale tregulv, samtidig som det selvsagt også har alt utstyr dagens reisende krever.   

Viktig destinasjon

Malmøs befolkning øker år for år, og det kunnskapsbaserte næringslivet er i full vekst. Dessuten er byen et knutepunkt i Skandinavia.

– Det er viktig for oss å være godt synlige i Malmø. Foruten å være Sveriges tredje største by, gjør avstanden til København byen ytterligere attraktiv, sier Ingdal.

Fakta First Hotels Mortensen:

Antall rom: 45

Restaurant: Brasserie Mortensen (nyåpnet)

Fasiliteter: Kjent for god frokost, rabatt på nærliggende treningssenter, kort avstand fra byens severdigheter og trafikale knutepunkt.