Nærmer seg åpning

Åpningen blir noe etter skjema, men nå nærmer det seg åpning av det nye Radisson Blu-hotellet på Gran Canaria.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet som norske Wenaasgruppen bygger i Puerto de Mogan på Gran Canaria, får navnet Radisson Blu Resort & Spa, og åpner tidlig i 2017, ifølge Rezidors nettsider.

Den spanske avisen La Provincia skriver at hotellet blir ferdig i desember, men at åpningen blir i løpet av første kvartal 2017.

Mange tilbud

Og det skorter ikke på tilbud for gjestene. Hotellet får femstjerners standard, 422 rom og suiter på 35-39 kvadratmeter med egne terrasser på 15 kvadratmeter, det blir tre restauranter, flere bassenger, et spaområde og møterom med plass til 25 deltakere.

Det blir også treningsanlegg, tennisbane og baner for fotball, volleyball og basketball, samt en klatrevegg. (Saken fortsetter under bildet)

Fem etasjer

Bygningene ligger vinklet mot hverandre i en liten dal og danner til sammen en J-form. På sitt høyeste er bygget fem etasjer. 

For lokalkjente nevner vi at hotellet ligger i cirka åtte minutters gangavstand fra Mogán-stranden på vestsiden av Barranco de Mogan, mellom elveleiet som følger innfartsåren, hotell Cordial Valle Mogan, fotballplassen og byens kjøpesenter. Alt ifølge canariajournalen.no som publiserte saken i går.

Rezidor skriver følgende om beliggenheten på sine nettsider:

– Hotellresorten ligger en kilometer fra sentrum av Puerto de Mogan, kjent som "Little Venice" på grunn av sine sjarmerende kanaler, ikke ulik de man kjenner fra Venezia.

 

Powered by Labrador CMS