Nå skal Mastemyr "shines"

Quality-hotellet på Mastemyr var et av hotellene som fikk gode nyheter under Choice-kjedens kick off i Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Quality Hotel Mastemyr og hotellsjef Sjur Aalvik har fått en flying start på 2015. Først kom regnskapsføreren med tall som viser at hotellet har økt hotellet har økt omsetningen med 15 prosent - fra 33,5 mill. i 2013 til 38,5 mill. i fjor. Noen dager senere ble hotellsjefen kalt opp på scenen under Petter Stordalens tale til de ansatte.

Der gjorde hotellkongen det klart at hotellet har vært "svært sentral i Choice-historien" og at det nå skal shines skikkelig. Stordalen hadde med seg bilder og fortalte den litt ukjente historien til hotellet ved E18.

– Det mange ikke vet er at dette hotellet til å begynne med dannet hovedkontoret til Choice-kjeden, forteller Aalvik til Hotellmagasinet.

Lager hjørnerom

Nå gjøres det klart til oppussing på det tradisjonsrike hotellet.

– Vi har ikke rukket å diskutere alle detaljer, men i inneværende år er det satt av penger til oppussing av badene og etablering av noen spesialrom, sier Aalvik.

Med dette sikter han til åtte "hjørnerom" som får ekstra stor plass og utsikt, samt en mer eksklusiv innredning enn de normale rommene.

Men de gode nyhetene stopper ikke der. For underveis i seansen i Stockholm ble det også kjent at bookingmedarbeider Thuong Le var en av ti medarbeidere som kunne reise hjem med tittelen "Employee of the year".