Markant omsetningsøkning for Langesund Bad

Publisert Sist oppdatert

Brutto lå tallene på 2.901.644,- i første halvår 2009, og i år var tallet 4.650.067,-

Fikk tilbake den gamle atmosfæren
Hotelldirektør Petter Jørgensen påpeker at det er flere grunner til at Langesund Bad har en hyggelig omsetningsøkning, mens mange andre hoteller opplever tilbakegang.

- Da Lars Rise med familie kjøpte det historiske hotellet på sydvestsiden av Langesund i 2006 ble det igangsatt betydelige arbeider med å restaurere bygningene og få tilbake atmosfæren fra førkrigstidens glansperiode, sier han i en pressemelding til Hotellmagasinet.

Samtidig er rom blitt oppgradert for å tilfredsstille dagens krav til komfort, og i dag har alle rommene wc, dusj, tv og gratis, trådløs internett.

- Restaurering er en aktivitet man aldri blir helt ferdig med i gamle bygninger, og på Langesund Bad er det hele 11 av dem, så vaktmester Andrius Svickus har nok å ta tak i, sier Jørgensen.

Mat og opplevelse
Han understreker også at det er viktig med god mat, og kjøkkensjef Tommas Fokdal, hovmester Ole Andreas Tyholdt Hansen og deres team av kokker og servitører, får æren for å holde gjestene mette og fornøyde gjennom hele uken.

- Best kjent er de faste familiebuffetene som serveres hver søndag, men også de kulinariske aftenene som arrangeres en gang i måneden har fått sin tilhengerskare, sier hotelldirektøren.

Stig Kolbjørnsen ble ansatt som salg- og markedssjef i januar, og har i tillegg til å selge in arrangementer og konferanser også satt i gang hyggelige aktiviteter for gjestene – som trubadur og terrassetreff på lyse sommerkvelder.

- Omsetningsutviklingen siste år er også et resultat av hard jobbing fra alle ansatte, og en felles erkjennelse av at gjestenes behov er grunnen til at vi jobber, sier Jørgensen, som takker både kunder, medarbeidere og leverandører for en fin start på året.

Han mener imidlertid det er litt tidlig å trekke bastante konklusjoner for hele perioden.

- Men ut fra akkumulert regnskap pr. april kan vi konstatere at resultatene både overstiger fjorårets og årets budsjett, avslutter han.

Begge foto: Langesund Bad

Thumbnail Image: