Inngår samarbeid

Publisert Sist oppdatert

Fra auditorium i Oslo Kongressenter. Foto: Rica Hotels.

Oslo Kongressenter består av 17 møterom med kapasitet til over 1400 personer i et lokale og 1040 til bankett. Rica Hotels har 8 hoteller i Oslo med til sammen 1300 rom.

- Sammen kan vi dermed tilby markedet et bredt spekter av muligheter innen alt fra mindre møter til de største konferansene sier adm. direktør Ole-Jacob Wold i Rica Hotels, i en pressemelding. - Vi opplever Oslo Kongressenter som en meget profesjonell aktør og er svært tilfreds med avtalen som vil styrke vår posisjon i Oslo ytterligere, fortsetter Wold.

Adm. direktør Stein Skogli i Oslo Kongressenter sier i en kommentar at
- Rica Hotels historisk sett har vært en betydelig aktør i det markedet vi opererer. Rica Hotels har et stort, profesjonelt salgs- og markedsføringsapparat. Dette er et samarbeid vi har store forventninger til. Det nære samarbeidet vil gjøre oss meget store i Oslo med tanke på møte, overnatting og servering.

Rica Hotels ASA er Norges største og eneste landsdekkende hotellkjede og omfatter drift av over 90 hoteller i Norge og Sverige samt Nordkapphallen og Nusfjord Rorbuanlegg.

Oslo Kongressenter, Folkets hus er et av Norges største profesjonelle kurs- og konferansesentre. Dette kombinert med eget kjøkken gjør at de kan servere de mest sammensatte menyer til den mest kresne gjest. Deres fleksibilitet gjør at de kan løse nesten enhver utfordring som måtte komme.
(Rica Hotels ASA)
Thumbnail Image: