Inngår partnerskap

Park Inn by Radisson lanserer i dag et nytt partnerskap med online-reiseguiden «Spotted by Locals».

Publisert Sist oppdatert

 

«Spotted by Locals» er en reiseguiden til 50 byer over hele Europa, hvor alle tips er skrevet av innbyggerne, som er opptatt av å vise det beste deres by har å tilby. Nå har de inngått et samarbeid med hotellkjeden Park Inn by Radisson.

Det er første gang at Park Inn by Radisson har inngått et partnerskap med en online tredjepart og «Spotted by Locals»-grunnleggerne Bart og Sanne van Poll vil sjekke inn på 11 Park Inn-hoteller i regionen, og gi ærlige vurderinger av hvert hotell de overnatter på. Byer som blir besøkt er blant annet Stockholm, Praha og Berlin (fullstendig liste over steder: blog.parkinn.com/spottedbylocals).

– Når vi reiser for å møte våre bloggere har vi alltid anerkjent viktigheten av sentralt beliggende, komfortabel overnatting. Vi er glad for å få muligheten til å bo på Park Inn by Radisson-hoteller på våres to-måneders tur rundt i Europa, sier Bart van Poll.

Vil ha oppdatert informasjon

– Dette spennende samarbeidet representerer et nytt skritt på veien mot å bli den mest relevante, informative og mest interessante formidleren digitalt for våre kunder. De er lei av trøtte, utdaterte anmeldelser og guider; de ønsker oppdatert informasjon, skrevet av mennesker som er lik seg selv. Det vil dette samarbeidet levere, og vi ser frem til å jobbe med Bart og Sanne for å få dette til, sier Pieter Vanden Abeele, Park Inn by Radissons Social Media Manager.

«Spotted by Locals» historier har vært tilgjengelig Park Inn by Radissons blogg siden 14. april, 2015. Se mer på: blog.parkinn.com/spottedbylocals.