Hjernemat gir gjerne mat til mer enn hjernen

Publisert Sist oppdatert
Deck:
Nå innfører Radisson Blu og Park Inn hotellene det nye matkonseptet Brain Food som standard møteforpleining.
Ingress:

Hjernemat-konseptet skal sikre at kropp og hjerne holder seg frisk, opplagt og konsentrert hele dagen.  Radisson Blu  og Park Inn innfører hjernemat som standard møteforpleining. 

Høy hjerneaktivitet, optimal konsentrasjonsevne og opplagte møtedeltagere er et svært godt utgangspunkt for et vellykket møte. I dag – torsdag 10. mars - lanserer Radisson Blu og Park Inn det unike konseptet Brain Food. Gjennom tett samarbeid med BAMA og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky er konseptet tilpasset det norske markedet. Brain Food skal sikre optimale rammer for at møtedeltagere holder seg opplagte og fulle av energi hele dagen.

Arsky understreker at Brain Food handler om sunnhet, smak og velvære med fokus på økt opplagthet og overskudd hos møtedeltagerne.
– Maten vi spiser påvirker tenkeevnen vår. Hvitt kjøtt, fisk, frukt, kornprodukter og grønt har dokumentert positiv effekt på oss. Det gir energi og det er balansert ernæringsmessig. Og man trenger ikke gå på kompromiss med god smak. Brain Food er smak og sunnhet i en svært god kombinasjon, sier Arsky.

Brain Foods seks hovedprinsipper:
• Mer fisk, fullkorn, egg, frukt og grønnsaker
• Primært lokale og friske råvarer
• Rene råvarer med minimal industriell prosessering
• Mindre kjøtt og alltid fettinnhold på maks 10 prosent
• Naturlig søtet og aldri mer enn 10 prosent tilsatt sukker
• Fokus på kvalitets- og smaksopplevelser som skjerper sansene

App med sunt innhold
Ved introduksjonen av Brain Food lanseres også en smart phone applikasjon. Denne inneholder blant annet oppskrifter på Brain Food, intervjuer med ernæringsekspert og informasjon om de seks
prinsippene. Hver måned blir det også lansert 10 nye oppskrifter. Man får tilgang til barcoden på annonser, brosjyrer og på www.radissonblu.no
 

Main Image:
Thumbnail Image: