DN-journalist Kristin Gyldenskog til NHO Reiseliv

Publisert Sist oppdatert

Kristin Gyldenskog har vært en profilert journalist i snart 20 år. Hun arbeider i dag i Dagens Næringsliv og har bakgrunn fra TV2-Nyhetene, NRK Dagsnytt og NRK Møre og Romsdal.

- Turisme og reiseliv er en av de viktigste hjørnesteinene i samfunnet, og bransjen skaper betydelige verdier for Norge. Jeg ser frem til å arbeide for denne bransjen som eren av Norges største næringer, sier Kristin Gyldenskog.

Omdømmeverdier
Som kommunikasjonssjef får Gyldenskog ansvaret for å være NHO Reiselivs medieprofil utad og skape god dialog overfor samfunnet og mer enn 2300 medlemsbedrifter. Sammen med sine medarbeidere skal Gyldenskog bidra til at norsk reiselivsnæring får rammebetingelser som skaper verdier og trygger arbeidsplasser.

- NHO Reiseliv jobber i spennet mellom medlemsbedriftene og myndigheter. Vi jobber hardt for å bedre medlemsbedriftenes rammebetingelser til det beste for medlemmene, de ansatte og samfunnet, sier Knut Almquist.

En av de største
NHO Reiseliv er en av de mest toneangivende norske nærings- og arbeidsgiverorganisasjonene.NHO Reiseliv er den største arbeidsgiver- og næringslivsorganisasjon for reiselivsnæringene i Norge. Den er en av de største landsforeningene i NHO, dekker hele landet med syv regionforeninger og gjennom NHOs 15 regionkontorer.

Thumbnail Image: