Dampende hett i Bergen

Litt i skyggen av festen i Malmö og Grieg-åpningen i Bergen har det nye hotellet Clarion Collection Hotel Oleana nå åpnet dørene.

Publisert Sist oppdatert

Hotelldirektør, Britt Marie Grieg, håper hotellet vinner både gjestenes og bergensernes hjerter.

– Det å åpne dørene til et splitter nytt hotell midt i Bergen by er en fantastisk følelse. Teamet på hotellet har jobbet knallhardt for å få de siste detaljene på plass før de første gjestene entret lobbyen. Nå er vi i gang og gleder oss til å tilby gjestene en sjarmerende hotellopplevelse i Norges beste by, sier Britt Marie Grieg, hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Oleana.

Unikt hotellprodukt

Clarion Collection Hotel Oleana ligger i historiske omgivelser midt på Torgalmenningen og består av 98 rom, tre møterom, innbydende lobby, samt bar og restaurant med frokost- og kveldsservering. Kunst og design har vært bærende elementer i utformingen av hotellet. Hotellkorridorene er dekorerte med store bilder fra gulv til tak, og veggene i korridorene og deler av fellesområdene er malt med teknikken Stucco Lustro. Hotellets glassheis er en kuriositet i seg selv, med skiftende belysning og kunstverk for hver etasje man besøker.

– Med Clarion Collection Hotel Oleana har gårdeier Ole Jan Strønen og konen Mie skapt et helt unikt hotellprodukt, noe verken Bergen eller Norge noen gang har sett tidligere. Hotellet har 98 ulike hotellrom som alle er individuelt utformet og dekorert. Her møtes rett og slett kos og luksus på en helt ekstraordinær måte, sier John Kristian Stubban, Kjededirektør Clarion Collection Hotel.

Vil være førstevalget

Hotellets direktør, Britt Marie Grieg, kommer fra stillingen som husøkonom ved Clarion Hotel Bergen Airport, der hun har jobbet de siste 8 årene. Grieg har stor tro på at det nye hotellet vil leve opp til både gjestenes og bergensernes forventinger.

– Ambisjonen er å være førstevalget for de som reiser mye og samtidig tiltrekke oss reisende til byen. Med sentral beliggenhet vil gjestene enkelt kunne oppleve det beste Bergen har å by på, og de kan også nyte en rolig kveld på hotellet med god mat og hyggelig atmosfære. Målet er å få gjestene til å føle seg litt bortskjemt, sier Britt Marie Grieg, nyansatt hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Oleana.

Med åpningen av Clarion Collection Hotel Oleana har Bergen fått sitt tredje hotell i Clarion Collection familien. Kjeden kan tilby besøkende til Bergen det klassiske Clarion Collection Hotel Havnekontoret midt på Bryggen i et nydelig ærverdig gammelt bygg, den lille Boutique-perlen Clarion Collection Hotel No 13 midt i hjertet av Bergen, og nå Clarion Collection Hotel Oleana rett ved den Blå Steinen og midt i teaterdistriktet i Bergen. Hotel Oleana blir det 50 hotellet i Clarion Collection-kjeden i Skandinavia.

Fakta om hotellet

•98 rom og 3 møterom

•Beliggende på Øvre Ole Bulls plass ved Torgalmenningen i Bergen

•Bar og restaurant

•Utbygger: Strønen Eiendom