Choice først ute

Nordic Choice Hotels blir først i Norden med betalingsløsningen Apple Pay.

Publisert Sist oppdatert

Som den første hotellkjeden i Norden, og et av de første landene utenfor USA, introduserer nå Nordic Choice Hotels den kontaktløse betalingsmetoden Apple Pay på sine hoteller. Kontaktløs betaling spås å revolusjonere befolkningens betalingsvaner. 

Nordic Choice Hotels er allerede godt i gang med implementeringsplanene for Apples nye betalingsløsning. Først ut er Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo. I løpet av året vil teknologien rulles ut på alle Nordic Choice-hotellene.

– I alt vi gjør står gjesten i fokus. Vi undersøker deres behov og hvordan vi kan optimalisere gjesteopplevelsen hos Nordic Choice. Ved å implementere kontantløs betaling via Apple Pay vil vi gjøre oppholdet for gjesten enda bedre, fordi det er en enkel, sikker og rask betalingsmåte. Derfor går vi nå i gang med å tilpasse våre systemer slik at Apple Pay blir tilgjengelig på hotellene så fort som mulig, sier Oscar Edholm, CIO Nordic Choice Hotels.

Med tjenesten Apple Pay vil gjestene kunne bruke sin smarttelefon eller Apple Watch til å utføre betalingen. Tjenesten ble lansert i USA høsten 2014.