Åpner spa på Grand i Oslo

Publisert Sist oppdatert

Fornøyde med Spa på Grand.
Fra v:  Kari Hasselknippe, Sales & Marketing Director, Grand Hotell, Christian Ringnes, Eiendomsspar og  Marianne Olavesen, Co-Founder & President, Olavesen
Spa avdelingen er designet av Ajas Mellbye og Kristine Storeide fra Mellbye Arkitekter AS i Oslo, og Marianne Olavesen fra Olavesen Spa Senters. Designet bygger på tanken om en særpreget norsk spa opplevelse der elegante, rene linjer og spennende lyssetting blandes med norske eksklusive naturmaterialer.  Målsetningen for det nye spasenteret er at det skal fremstå som et av verdens topp City Spa, og en ny attraksjon for Oslo som destinasjon.

Olavesen Spa Grand Hotel vil bli på 450 m2 og inneholder bassengområde, damp – badstue, boblebad og andre vannbehandlinger. Det vil også være treningsfasiliteter samt åtte behandlingsrom for Olavesens egendesignede utvalg av behandlinger.

Temaet for Spa avdelingen er basert på Olavesens norskdesignede behandlinger og produkt som er utviklet av Marianne Olavesen, co-founder og chairman i selskapet. Marianne Olavesen har vært produktdesigner, trener og konsulent i den internasjonale helse-, velferds- og skjønnhetsindustrien i 18 år. I 1998 var hun en av finalistene i Cosmopolitans ”Woman of Achievement” – pris for hennes arbeid innen helse og velvære. Olavesen har også valgt å jobbe med den svenske spa-serien  Kerstin Florian, som er blant de størst innen spa og resort i blant annet USA og Sverige.

- Grand Hotel er kjent som et ledende hotell og som en kulturinstitusjon.  Hotellet har en fantastisk beliggenhet og byr på førsteklasses luksus hele veien. Jeg kan ikke tenke meg et bedre egnet sted som flaggskip for vårt firmas merke og langsiktige mål, sier Marianne Olavesen.

For Grand Hotel er denne nysatsningen helt i tråd med hotellets øvrige markedsstrategi.

- Vi har sterk fokus på at våre gjester skal trives hos oss. Vi bruker betydelig beløp kontinuerlig for å tilfredsstille våre gjesters krav og behov. Lansering av Ladies Floor, konsertserier i Grand Café og renovering av hotellværelser og suiter mot Karl Johan er eksempler på hva vi har gjort bare det siste året. Med en ny spaavdeling vil gjestens totalopplevelse øke betraktelig. Vi merker tydelig en endring i våre gjesters atferd med hensyn til behov for en ”timeout” i en hektisk hverdag.  Velvære er godt for kropp og sjel og vi er sikre på at vår nye Spa avdeling vil bli den nye møteplassen for flere forretningsreisende, sier administrerende direktør ved Grand Hotel, Svein-Petter Haslerud.

Nyutviklingen på Grand Hotel inkluderer også renovering av den eksisterende Etoile Bar, som vil komplimentere helse- og velværekonseptet for Spaet. Kombinasjonen av lokalisering og konsept vil resultere i et sted hvor en kan trekke seg tilbake i en time, eller dager, for å nyte vakre omgivelser og stort utvalg av naturlige behandlinger og produkter.

- Gjestene på Grand Hotel fortjener det beste. Vi er derfor glade for å kunne skape et spa-konsept av ypperste klasse i samarbeid med Olavesen. I lys av deres skandinaviske konsept og dokumenterte suksess fra vårt Gabelshus Hotell, er vi sikre på at Grand Hotels gjester vil få fantastiske spaopplevelser i fremtiden, sier Christian Ringnes fra Eiendomsspar, eier av Grand Hotell.

Thumbnail Image: