Slår an tonen sammen

Thon Hotels samarbeider med konsertarrangør.  

Publisert Sist oppdatert

Thon Hotels og Atomic Soul har inngått en samarbeidsavtale på salg av hotellpakker med konserter over hele landet.   Formålet med samarbeidet er å bidra til økt salg av hotellpakker med konserter gjennom partenes distribusjonskanaler og ved forhåndssalg av billetter til egne medlemmer. 

- Vi gleder oss til å jobbe sammen med en av Norges største konsertarrangører.  Dette samarbeidet vil styrke vårt tilbud innen “Show & Scene,” ved å kunne tilby våre medlemmer i Thon Member de beste plassene når de store artistene kommer til Norge, sier Turid Nyeggen, markedsdirektør i Thon Hotels.   

- Hovedmålet til Atomic Soul er å gi publikum en uforglemmelig konsertopplevelse, og vi fokuserer på inspirasjon og underholdning. Vi skal alltid tilby det norske publikummet den beste underholdningsopplevelsen og det er derfor naturlig for oss å velge Thon Hotels som samarbeidspartner på hotellpakker, sier Peer Osmundsvaag, eier i Atomic Soul.

Samarbeidet har allerede startet, og første konsertpakke er aktuelle Gavin DeGraw på Sentrum Scene i Oslo den 26. september. Atomic Soul slipper hele tiden nye artister og i mai spiller blant andre Cliff Richard og Bryan Adams, for å nevne noen. Nye artister vil bli annonsert utover våren og sommeren.

Store navn

Atomic Soul er en av Norges fremste konsertarrangører og bookingbyråer. Atomic Soul står bak mange av de aller største konsertene i Norge det siste tiåret. Blant artistene er verdensstjerner som Justin Bieber, Bon Jovi, Prince, Andrea Bocelli, Dolly Parton og Robbie Williams.

 

Thon Hotels er gjennom “Show og Scene”-konseptet en av de ledende tilbyderne i Norge av hotellpakker med konserter, show og teater.