Kan skryte av byens største

Bar er blitt suite på 130 kvadratmeter i Ishavshotellet i Tromsø. 

Publisert Sist oppdatert

Et år med oppussing er snart over. Resepsjonen, restauranten, konferanserom og store deler av syvende etasje ved Rica, unnskyld, Scandic Ishavshotell har fått ny drakt. Og neste uke åpner direktør Ulf Johansen døren til det han mener må være byens største suite

– Den vil koste om lag 8.000 kroner å leie per natt, og den er allerede booket for ti netter, forteller Johansen til itromsø.

Panoramasuiten, som er 130 kvadratmeter stor, er for to, men som har spise- og møteplass til 12 personer og er resultatet av ombyggingen av Skipsbroen bar lå tidligere. Suiten er en av åtte nye i sitt slag.

Hotellet ble bygget i 1995, og Johansen mener at det absolutt er på tide at det får et litt mer moderne preg.

– Alt er nytt i hele første og andre etasje. Selv om vi ønsker å beholde litt av rammen er helheten i en ny og mer moderne stil, sier han.

Hotellet har åpnet kjøkkenet slik at gjestene kan se kokkene i aksjon. Nye konferanserom og en utvidet bar står også klar når alle håndverkerne er ferdige 20. juni.

Prisen for oppsussingen kommer på cirka 100 millioner kroner, og i tillegg skal hotellet øke bemanningen med rundt åtte ansatte.

 

LES OGSÅ: Her er Norges beste hotellby

Powered by Labrador CMS