Best på bærekraft

Nordic Choice Hotels er den beste hotellkjeden i Sustainable Brand Index’ kåring av Norges mest bærekraftige bedrifter.

Publisert Sist oppdatert

Nordic Choice Hotels kom på tredjeplass da Sustainable Brand Index nylig offentliggjorde listen over Norges mest bærekraftige bedrifter. Selskapet har fire av sine brands inne blant de 12 beste: Quality Hotels på sjuende, Clarion Collection Hotels på åttende, Clarion Hotels på tiende plass og Comfort Hotels på tolvte plass.

Rica Hotels kom på ellevte plass, Thon Hotels på 16. Radisson Blu Hotels på 27., Scandic Hotels på 33, Best Western Hotels på 58., mens Park Inn by Radisson kom på 118. plass.

Sustainable Brand Index er Skandinavias største undersøkelse av bedrifter og bærekraft. Undersøkelsen gjennomføres årlig og dekker de største bedriftene i Sverige, Danmark, Finland og Norge.

Totalt 24 000 forbrukere bidrar til evalueringen.

– Å bidra til et bedre miljø og en bedre hverdag for andre er blitt en del av vår identitet og vår kultur. Dette er et arbeid vi er stolte av og som engasjerer våre medarbeidere. Det er hyggelig at dette arbeidet blir lagt merke til, sier Petter A. Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

– Dette er et resultat av bevisst og målrettet arbeid. Bærekraft er selve grunnpilaren i Nordic Choice og gjennomsyrer vår tilnærming til drift, miljø og samfunnsansvar. Vi tror framtidens gjester velger bort selskaper som ikke tar ansvar, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels.