Nyåpner storstue i Hallingdal

Thon Hotel Hallingdal åpner dørene etter en total «makeover».

Publisert Sist oppdatert

Når Thon Hotel Hallingdal slår opp dørene etter to års oppussing, er det ikke bare for å ønske overnattigsgjester velkommen. Hotellet tar mål av seg til å bli en storstue for lokalbefolkningen i Ål og omegn.

I tilegg til «nye» rom, restaurant og resepsjon, har hotellet har fått et helt nytt kurs- og konferansesenter med fem møterom og plass til 150 personer. Nytt er også et treningssenter på 700 kvadratmeter, Hallingdals største.

Treningssenteret er det første i Thon Hotels satsing på trening, Thon Active. Konseptet blir å finne på flere hoteller i kjeden framover, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

Thon Hotel Hallingddal holder åpent hver dag for både gjester og hallingdøler.

– Jeg er utrolig stolt og fornøyd over den forvandlingen som hotellet har gjennomgått i den senere tid, nå er vi et moderne hotell med alle fasiliteter i en levende bygd, og jeg gleder meg til å ønske alle velkommen, sier hotelldirektør Anne Marie Kollhus.

– Thon Hotel Hallingdal har vært en del av Thon Hotels i 22 år og har gjennomgått en svært vellykket renovering, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

– Vi er i en fase hvor vi renoverer og fornyer mange av kjedens hoteller og jeg er veldig glad for den helhetlige jobben som designansvarlig og interiørarkitekten gjør, avslutter Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen er Sissel Berdal Haga og ansvarlig interiørarkitekt er MNIL Trond Ramsøskar.

Powered by Labrador CMS