Overtar Clarions Oslo-flaggskip

André Schreiner (45) er ansatt som direktør for Clarion Hotel Royal Christiania.  

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for å ha så dyktige og motiverte direktører som André Schreiner til å lede et av Clarions viktigste flaggskip i Norge, sier kjededirektør Henrik Berghult i Clarion Hotel.

Schreiner kommer fra stillingen som driftsdirektør i Quality Hotel og Quality Resort, og han har tidligere jobbet som kjededirektør for Quality Resort. Fra 2000 til 2010 var han hotelldirektør for Quality Hotel & Resort Sarpsborg og fulgte hotellet fra åpning til etablering og utvidelse av hotellet. Schreiner har en Master of Business & Marketing fra Oslo Handelshøyskole.

– Dette er rett og slett et drømmeprosjekt, et hotell med like spennende fortid som framtid. Clarion Hotel Royal Christiania ble bygget for OL i 1952, men har like store ambisjoner i dag. Jeg ser frem til å utvikle hotellet videre sammen med dyktige kollegaer, sier André Schreiner. Han tiltrer i sin nye stilling 1. januar.

Clarion Hotel Royal Christiania har i dag 530 rom, en konferanseavdeling med 21 møterom og total kapasitet på 1024 mennesker. Det planlegges utvidelse til 800 rom og ny konferansesal med plass til ytterligere 1000 personer.

 

 

Powered by Labrador CMS