Stordalen rykker inn i Stortingsgaten

Nordic Choice Hotels har overtatt driften av Hotel Oslo City Centre etter langvarig strid.

Publisert Sist oppdatert

Hotelleiendommen i Stortingsgaten 16 ble tvangssolgt i mai i fjor, men har siden vært gjenstand for en langvarig konflikt mellom tidligere hotelleier Zulficar Hussain og Petter Stordalens Home Capital.

Sistnevnte kjøpte eiendommen, men salget ble bestridt av Hussain og selskapet Stortingsgaten 16. Etter at han tapte striden om salget, nektet Hussain likevel å flytte ut av lokalene.

I februar i år påla Oslo byfogdembede Hussain å fravike eiendommen, og i en pressemelding bekrefter Nordic Choice Hotels at selskapet har overtatt lokalene i Stortingsgaten.

LES OGSÅ: Nekter å gi fra seg Oslo-hotell

Selskapet opplyser at hotellet fra 1. mai går inn Clarion Collection-kjeden. 

– Med en av Oslos beste beliggenheter, midt blant våre største attraksjoner, er vi stolt av å kunne tilby dette hotellet til våre gjester. Hotellet har en unik historie og atmosfære, som vi skal ta vare på og utvikle til det beste for byen og våre gjester, sier Petter Stordalen  i pressemeldingen.

Hotel Oslo City Centre blir Clarion Collections 43. hotell i Norden. Hotellet i Stortingsgaten har 102 rom og ligger i trianglet mellom Rådhuset, Slottet og Stortinget. Bygget har tidligere huset Filmteateret i Oslo, i dag leies disse lokalene av Christiania Teater.

– Vi gleder oss til å videreutvikle hotellet sammen med direktøren og hans team. Clarion Collection garanterer for trygge rammer for hotelldriften fremover, med et stort og profesjonelt salgs- og markedsapparat i ryggen. Vi tror dette er en god match og en spennende mulighet for begge parter, sier konserndirektørTrond Bastiansen i Clarion Collection Hotel.

Samtlige ansatte ved Hotel Oslo City Centre har fått tilbud om videre ansettelse i Clarion Collection.

 

LES OGSÅ: Pynter bruden for Clarion Collection

Powered by Labrador CMS