Nå serverer hun hotellfrokost

Kokkekjendis Tina Nordström står bak nytt frokostkonsept for hotellkjede.

Publisert Sist oppdatert

I Norge kjenner vi Tina Nordström fra hennes egen serie matprogrammer på tv og som frontfigur i matkjeden Kiwis sommerkampanje. Nå låner den populære svensken bort sitt gode navn, kunnskaper og brede smil til Best Western i Sverige.

Nordström står bak hotellkjedens nye frokostkonsept Best Breakfast By Tina, og samarbeidet kom i stand etter at 87 prosent av Best Westerns gjester i en undersøkelse oppga at frokosten er dagens viktigste (hotell)måltid.

Tre av kjedens hoteller prøvelanserte den nye frokostmenyen like før jul, nå står et nytt knippe for tur. Utover våren og sommeren skal resten av Best Western-hotellene i Sverige servere nye boller til frokost, heter det i en pressemelding.

– For meg er presentasjon utrolig viktig. Vi spiser jo med øynene, sier Tina Nordstöm.

Hun mener mengde er underordnet kvalitet og presentasjon.

– Hvis vi for eksempel samler mat som hører samen, blir det penere og enklere for gjesten å finne den, sier hun.

– Alle våre medlemshoteller er personlige, og det skal også gjenspeiles i forkostkonseptet. Alle hotellene som tilbyr Best Breakfast By Tina gjør det med rom for lokale variasjoner, som for eksempel kortreiste råvarer, sier Best Westerns frokostansvarlig, Eva Brunnberg.