Best Western overtar Sweden Hotels.

Overtakelsen gjør at Best Western Hotels & Resorts blir «söta brors» største hotellkjede.

Publisert

Målet er å styrke kjedenes konkurransedyktighet og skape forutsetninger for å ligge i forkant av utviklingen innen distribusjon, kundeforhold og innkjøp.

Til sammen kommer kjedene nå til å tilby et nettverk med 135 hoteller i Sverige og totalt 180 i Skandinavia.

– Deler samme visjon

Best Western Hotels & Resorts (BWHR) og Sweden Hotels deler samme visjon og idé, ved å samarbeide gjøre privateide og individuelle hoteller mer suksessrike, samt å tilby et personlig og lokalt alternativ, skriver Best Western i en pressemelding.

Gjennom samarbeidet får Sweden Hotels tilgang til BWHRs moderne digitale plattform, distribusjonssystem og lojalitetsprogram.

– Det føles veldig bra å bli en del av BWHR, sier Jenny Bänsch Larsson, styreleder i Sweden Hotels. Med samarbeidet med BWHR vil vi nå kunne tilby enda bedre hjelp innen områder som distribusjon, markedsføring, innkjøp og salg.

Naturlig utvikling

– Å overta Sweden Hotels er en strategisk viktig avgjørelse og en naturlig utvikling for oss, sier Johan Kukacka, adm. dir. for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

Nå blir de Sveriges største hotellkjede.

– Som Sveriges største hotellkjede skaper vi enda bedre forutsetninger for å ruste oss for fremtidig suksess og levere enda sterkere resultater for våre hoteller, sier Kukacka.

Powered by Labrador CMS