Monteringen av det nye systemet skal ifølge produsenten være enkel og tidsbesparende.
Monteringen av det nye systemet skal ifølge produsenten være enkel og tidsbesparende.

Funksjonelt kjøle- og fryserom

MP Storkjøkken har lansert Instaclack, en helt ny løsning for kjøle- og fryserom med enkel installasjon og god fleksibilitet.

Instaclack er et enkelt, moderne og funksjonelt system skriver MP Storkjøkken i en pressemelding. Systemet har helt hermetiske leddpanel, rustfrie plater, selvsentrerende elementer og er uten kuldebroer.

Systemet forenkler installasjonen og reduserer monteringstiden. Panel kan monteres og demonteres så ofte som ønskelig, og rommene kan lett utvides i størrelse etter behov.

Dører og aggregat kan monteres på valgfri vegg, venstre eller høyre hengslet. Rommene leveres komplett med forsterket gulv og dør med lås.

- Vi er stolt over å lansere en ny konkurransedyktig og fleksibel løsning på det norske markedet. Vi leverer ikke bare kjølerom. Vi leverer komplette løsninger med aggregater og hyller igjennom vårt forhandlernettverk, over hele landet, sier driftssjef Helge André fra firmaet MP Storkjøkken. 

 

 

Selskaps & Serveringsgruppen bytter navn til byOSLO:

Tar opp kampen mot de store utelivsaktørene

Oslo-gutta Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen og er ikke redde for å innrømme at de kjemper over sin vektklasse. Nå ønsker de å vise mer muskler og relanserer selskapet under nytt navn: byOSLO. Les hele saken

Til toppen