THE THIEF på The Hot List

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

THE THIEF kapret en plass på «The Hot List 2013» i mai-utgaven av det prestisjefylte magasinet Condé Nast Traveler. Listen presenterer det magasinet mener er verdens beste nye hoteller.

Condé Nast Traveler foretar hvert år en grundig evaluering av nye hoteller, spa og restauranter over hele verden. Over 1000 nyåpninger blir vurdert etter strenge kriterier, og i år har THE THIEF fått plass på den prestisjetunge listen.   

- Vi er veldig stolte over å bli tildelt en plass på «The Hot List 2013». Det åpnes hundrevis av hoteller i vårt segment over hele verden hvert år, og nåløyet er ekstremt trangt. Condé Nast Travelers annerkjennelse er en skikkelig boost for alle på hotellet. Vi går på jobb hver dag for å levere hotellopplevelser i verdensklasse, og det gleder vi oss til å fortsette med, sier Siri Løining Kolderup, kommunikasjonssjef THE THIEF.

Hotellet, som åpnet dørene i januar 2013, har fått mye oppmerksomhet i norsk og internasjonal presse. Allerede før åpningen ble THE THIEF omtalt som ett av årets mest lovende nye hoteller av blant annet The Independent og CNN. Magasinet Wallpaper har også fått øynene opp for hotellet. I februar ble THE THIEF omtalt i redaktørens månedlige spalte over verdens nye og spennende hoteller.

-I vår bransje er det å bli omtalt av Condé Nast Traveler som ett av verdens beste nye hoteller, litt som å vinne Oscar-statuetten for beste nykommer eller debutere i italienske Vouge. Dette var en fantastisk utmerkelse og jeg er utrolig stolt av teamet på hotellet, sier Petter A. Stordalen, som står bak THE THIEF.

THE THIEF ligger ytterst på Tjuvholmen, med Oslofjorden og det nye Astrup Fearnley-museet som nærmeste naboer. Med sine 119 rom og suiter med fjordutsikt, og en helt spesiell The Oslo Suite av Sir Peter Blake, er THE THIEF et eksklusivt hotell for gjester som ønsker noe mer enn bare en seng å sove i. Hotellet er Norges eneste medlem av det internasjonale nettverket Design Hotels.

Teaser:

THE THIEF kapret en plass på «The Hot List 2013» i mai-utgaven av det prestisjefylte magasinet Condé Nast Traveler. Listen presenterer det magasinet mener er verdens beste nye hoteller.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS