Grunnsteinen på plass på Hyllie

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I forrige uke startet byggingen av Quality Hotel View på Hyllie i Malmø.

Den 11. juni klokken 11 var det klart for første spadetak og nedleggelse av grunnsteinen. Tradisjonen tro for Stordalen og Nordic Choice, var selve grunnsteinen av det utradisjonelle slaget. For å symbolisere samarbeid over landegrensene, ble det lagt ned en dansk pølse, en svensk kjøttbolle og en norsk lefse.

Ordfører i kommunstyrelsen i Malmø, Katrin Stjernfeldt Jammeh, var med og klippet snoren på gravemaskinen.

Hyllie har opplevd en ekspansiv utvikling, og mange store selskaper er i ferd med å etablere seg der. Noen av Quality Hotel Views nærmeste naboer vil være IKEA og Steen&Strøm.

- Malmøregionen opplever en vekst vi er nødt til å være med på. Hyllie er det nye Malmø. Med Quality Hotel View har vi flyttet Øresundsbølgene til land og gjort det om til hotell. Malmø utvikler Hyllie til å bli en fantastisk bydel, og den utviklingen blir Nordic Choice Hotels en del av, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Hotellet vil rage med sine 16 etasjer og 15 400 kvadratmeter. Hele toppetasjen vil være en suite med en av Skånes beste utsikter. Konferansesalen vil bli på 554 kvadratmeter, og er fleksibel slik at den kan deles i tre. I tillegg er det fire konferanserom på 52-61 kvadratmeter og elleve møterom på 20-39 kvadratmeter.

Det er Annehem Bygg & Projekt AB, et selskap i PEAB-koncernen som utvikler og forvalter eiendommer i Øresundsregionen, som er utbygger.

-Vi er veldig fornøyde med mangfoldet av leietagere i Hyllie. Med Nordic Choice Hotels som hotelloperatør forsterker vi Point Hyllies profil ytterligere, med nye spennende og innovative bedrifter. Vi planlegger etappe 4, den største eiendommen, som også vil bidra sterkt til Hyllies profil, sier administrerende direktør i Annehem Bygg og Projekt AB, Pia Andersson.

- Vi har i lang tid samarbeidet med Nordic Choice og ser frem til å utvikle nok et hotell sammen, sier Mats Paulsson, gründer av og vice ordförande i PEAB-konsernet.

Teaser:

I forrige uke startet byggingen av Quality Hotel View på Hyllie i Malmø.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Quality Hotel View på Hyllie blir en del av "Det nye Malmö". (Illustrasjon: Nordic Choice)
Powered by Labrador CMS