Certificate of Excellence til Scandic-hoteller

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Reisenettstedet TripAdvisor deler årlig ut Certificate of Excellence til hotell som får skryt av sine gjester. Nå har 40 Scandic-hoteller blitt tildelt den eksklusive utmerkelsen.

Kun ti prosent av alle virksomheter som blir anmeldt av TripAdvisor sine brukere får prestisjeprisen.

–Vi er stolte over at hele 26 prosent av våre hoteller har fått denne utmerkelsen. Vi jobber hele tiden for at våre gjester skal få en minnerik og positiv hotellopplevelse, og Certificate of Excellence er et bevis på at vårt harde arbeid gir oss et positivt omdømme på verdens største reisenettsted, sier Sara Järnemar, Social Media Manager i Scandic i en pressemelding.

Kriteriene for å få utmerkelsen er at hotellet de siste seks månendene skal ha fått en rating som er fire eller høyere på en skala fra en til fem. Det er gjestene selv som skriver vurderingene, og som dermed avgjør hvem som får prisen.

–Scandic-hotellene er gode eksempler på hotell som tilbyr topp kundeopplevelser. Dette er utmerkelser som Scandic har gjort seg fortjent til basert på tilbakemeldinger fra de som betyr mest – deres kunder, sier Alison Copus, VP Marketing i TripAdvisor.

I tillegg har seks Scandic-hotell fått utmerkelsen Travellers Chioice, en heder som kommer som et resultat av vurderinger gjort i åtte kategorier, blant annet beste service, moderne utforming og at hotellet er topp 25 i sin region.

Studier viser at over 70 prosent av alle som planlegger en reise ønsker å lese andre hotellgjesters vurdering før de bestiller hotell. For mange er det vurderingene de får av andre gjester som avgjør om de velger å booke eller ikke. Derfor har Scandic nå gjort det slik at det er både mulig å lage og lese anmeldelser av hotellene rett på nettsiden scandichotels.no.

Teaser:

Reisenettstedet TripAdvisor deler årlig ut Certificate of Excellence til hotell som får skryt av sine gjester. Nå har 40 Scandic-hoteller blitt tildelt den eksklusive utmerkelsen.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS