Stort nærmere naturen kommer man ikke.

Tilbyr panoramautsikt i spektakulær natur

Panoramahyttene på Karmøy er klare til å ta imot sine første gjester. 

Vestlandet har fått et nytt tilskudd på overnattingsfronten. Panoramahyttene på Sandhåland, Karmøy åpner nå dørene for gjester som vil komme så tett innpå kystlandskapet som mulig uten å få sjøsprøyt i ansiktet.  

Panoramahyttene på Sandhåland tilbyr overnatting med panormautsikt mot himmel, hav, vær og vind. Sengekapasiteten er fire voksne pluss en barneseng.

I en pressemelding skriver Fjord Norway at overnattingstilbudet byr gjestene på høy himmel og vidåpen horisont, og vær, vind og lys i stadig endring. Her kan man oppleve kystklimaets vekslende vær, fra stormfulle dager hvor bølgene slår mot knausene, til blikkstille dager hvor solnedgangen speiler seg i havet.

Vinduer både i tak og vegger gir god utsikt til naturen.

- Jeg har tilbrakt utallige dager i dette området, men blir stadig bergtatt av omgivelsene.a Hvordan været spiller hovedrollen og lyset endrer seg gjennom dagen. Det å kunne ta imot gjester fra nært og fjernt for å oppleve dette gleder jeg meg virkelig til, sier markeds- og driftsansvarlig Tove V. Bråthen.

I harmoni med naturen

Roald Bø fra Holon Arkitektur står bak utformingen av hyttene. Fjord Norway skriver at arkitekten har latt seg inspirere av landskapet med utsikten i fokus. 

Arkitekturen lar deg komme tett på naturen uten at hyttene tar for mye plass, eller legger igjen for mange spor. For å virkelig kunne ta inn over seg de fantastiske omgivelsene, har alle hyttene store vindusflater som lener seg mot havet.

Hyttene ligger slik plassert at man ikke skal merke mye til naboen.

Fokus på komfort 

Det er totalt tre hytter på området, men plasseringen på bergknausen skal gi beboerne på hver enkelt hytte følelsen av å være helt alene. Hyttene Hagbart, Helga og Håkon har alle fullt utstyrt kjøkken, bad med toalett og dusj og peis. Hyttene er innredet med fokus på komfort, og det er lagt vekt på at utsikten skal kunne nytes uansett hvor i hytta du befinner deg.

- Dette er et sted du skal besøke for å senke skuldrene og nyte omgivelsene. Sengene er derfor ferdig oppredd, og utvasken tar vi oss selvsagt av, legger Tove V. Bråthen til.

Hyttene ligger nær sandstrender som Sandvesanden og Åkrasanden, begge miljømerket med Blått Flagg, og Sandhålandsanden ligger i gåavstand fra hyttene. 

Hyttene ligger 40 minutters kjøretur fra Haugesund, og Haugesund Lufthavn Karmøy er en halvtimes kjøretur unna. Fra Stavanger, kan du nå hyttene på omtrent to timer med bil, mens reisen fra Bergen tar rundt 3 timer og 45 minutter.

Powered by Labrador CMS