Det er hektisk i serveringsbransjen, og forventningene til hygiene, bærekraft og gjesteopplevelser er høyere enn noen gang.
Det er hektisk i serveringsbransjen, og forventningene til hygiene, bærekraft og gjesteopplevelser er høyere enn noen gang.

Lanserer eksperttjeneste til restauranter

Guiden er basert på 50 års ekspertise innen bærekraftig hygieneledelse. 

I en pressemelding fra Tork, heter det at 77 prosent av restaurantansatte er enige om at tjenesteavbrudd påvirker gjesteopplevelsen, og hele 3 av 4 kjøkkenansatte ville vært mer fornøyde hvis arbeidsplassen deres var mer organisert.

Derfor har Tork lansert Tork Workflow for restauranter.  Guiden er også tilgjengelig for nedlastning. Den inneholder tips basert på mer enn 50 års ekspertise innen bærekraftig hygieneledelse.

– Dagens restauranter er under mer press enn noen gang for å levere en feilfri og en opplevelse utenom det vanlige. Altfor ofte er det viktige aspekter ved arbeidsflyten som blir oversett – vi tilbyr ekspertise for å hjelpe med å finne disse hullene, slik at kundene våre kan gjøre det de kan best, sier markedsdirektør for kundesegment i HoReCa,Dotti Haynes. 

Powered by Labrador CMS