Rundt 1000 personer skal i løpet av et år delta i Strawberry sitt lederutviklingsprogram.

Storsatsing på ledere i Strawberry

Skal videreutvikle Nordens beste ledere.

VP People Experience i Strawberry, Ann Mårder.

Det siste året har Strawberry økt fokuset på intern kompetanseheving gjennom et omfattende lederutviklingsprogram - Unleash. Resultatene har overgått forventningene og programmet har vist seg å være en vellykket modell for videreutvikling av nye og eksisterende ledere i selskapet, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Les også: Håndterer 2000 gjester hver dag

Programmet består av tre deler og er tilpasset ulike målgrupper. Alt fra ledere som er nye i rollen til seniorer med fokus på mentorskap og utvikling av andre ledere. I løpet av et år vil 1000 personer delta i lederutviklingsprogrammet.

– For oss er det avgjørende å legge til rette for kompetanseheving og utvikling av våre ansatte. Deres kunnskap og engasjement er grunnlaget for vår suksess og utvikling, og ved å investere i interne ressurser styrker vi ikke bare selskapet vårt, men også bransjen som helhet, sier adm. direktør i Strawberry, Torgeir Silseth.

Lederutviklingsprogrammet er utviklet for å møte fremtidens utfordringer og krav for kompetanse, og for å skape en tydelig vei for ansatte til å utvikle seg og vokse videre i selskapet.

– For oss er ikke dette bare et lederutviklingsprogram - det er en investering i våre folk og vår bedriftskultur. Å utvikle talenter internt er ikke bare kostnadseffektivt, det bidrar også til å skape stabilitet, engasjement og motiverte medarbeidere, sier VP People Experience, Ann Mårder i pressemeldingen. 

Les også: Boom i vinterturismen 

Ved å investere i kompetanseheving og utvikling av ansatte posisjonerer Strawberry seg som en attraktiv arbeidsgiver der ansattes fremtid er en sentral del av selskapets overordnede strategi for å sikre langsiktig og bærekraftig konkurransekraft.

Strawberry fortsetter å være en pioner i bransjen, ikke bare gjennom å tilby hotellopplevelser i verdensklasse, men også ved å investere i interne talenter for å sikre en fremtid med høy medarbeidertilfredshet.

Powered by Labrador CMS