SUKSESS: Adm. direktør og gründer av Zebrain, Anna Bloth Karling, er svært fornøyd med å ha inngått avtale med Strawberry-konsernet.

Hotellkjede tilbyr ledere coaching-hjelp

Pilotprosjekt har gitt resultater. 

Publisert Sist oppdatert

Zebrain:

Zebrain er den ledende digitale coachingplattformen i Norden, designet for å effektivt drive atferdsendring og utvikle ansatte og ledere. Den ble grunnlagt i 2020 av Jessica Huge, Gustaf Karling og Anna Bloth Karling.

Etter 4 uker opplever 88 prosent økt selvledelse, 92 prosent økt selvinnsikt, 96 prosent økt motivasjon - og 88 prosent en forbedret grunnenergi, det vil si velvære og fravær fra skadelig stress.

Kilde: Zebrain

Den digitale coaching-plattformen Zebrain tilbyr individuelt matchede høyt sertifiserte trenere og tilpassede coachingprogrammer. Nå har selskapet signert en rammeavtale som skal tilby ledere i Strawberry coaching-tjenester, heter det i en pressemelding fra Zebrain. 

LES OGSÅ: Knallstart for byens nykommer

I et første pilotprosjekt mellom oktober 2022 og april 2023 har Zebrain vært en del av Strawberrys mentorprogram hvor 20 hotelldirektører og seniorledere har fått tilgang til vanlig coaching. 

Etter å ha fullført programmet har alle en positiv utvikling, der selvledelse økte med hele 13 prosent, selvinnsikt med 20 prosent og motivasjon med 8 prosent. Grunnleggende energi, som trivsel og fravær av negativt stress, økte med 16 prosent. 

– Vi ser hele tiden på nye tilnærminger for å drive og utvikle lederskap innad i organisasjonen. Samarbeidet med Zebrain har blitt satt pris på, hvor vi har fått positive tilbakemeldinger fra de som har blitt testet så langt og målbare resultater. Vi vil fortsette å tilby coaching innenfor rammen av vårt mentorprogram. Den nye rammeavtalen med Zebrain gjør det også enkelt for flere i organisasjonen å få tilgang til coaching, sier direktør for talentutvikling i Strawberry, Sandra Janbell, i pressemeldingen. 

LES OGSÅ: Dette er RevPAR-vinnerne

Adm. direktør og medeier i Zebrain, Anna Bloth Karling, sier følgende:  

– Coaching er bevist effektivt for å utvikle individers potensiale, hvor vi via vår digitale plattform gjør tilgjengelig, effektiviserer og muliggjør målbar fremgang av coaching. Resultatene fra vår første pilot med Strawberry taler for seg selv og den nye rammeavtalen viser nye muligheter for å skalere coaching i større organisasjoner. Vi ser frem til et fortsatt samarbeid med Strawberry.

Powered by Labrador CMS