Hafjell er en av Norges største alpindestinasjoner, og har de siste årene også satset på sommersesongen.

Satser på å bli helårsdestinasjon

Med nye leilighetshoteller, utvidet tilbud og sammenslåingen av to virksomheter satser Hafjell på å trekke til seg gjester hele året. 

Hafjell Sommer AS ble etablert i 2019, med formål om å rigge seg bedre for en langsiktig plan og utvikling av sommerproduktet i Hafjell. Etter noen års arbeid på denne fronten, føler man seg nå rustet til å gjøre Hafjell til en helårsdestinasjon. 

Som et ledd i arbeidet slår man sammen virksomhetene: Fra og med sommeren 2024 blir Hafjell én virksomhet ved at Hafjell Sommer AS og Hafjell Alpinsenter fusjoneres. Dette fører også til endringer i organisasjonen, fortelles det i en pressemelding. 

Jo Mork går fra jobben som kvalitetsleder i Alpinco, til daglig leder i Hafjell.

- Styret og eiere i Alpinco er stolte av den utviklingen vi har fått til i Hafjell og er samtidig svært tilfreds med ansettelsen av Jo Mork som ny leder, sier daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud.

Hafjell er Norges tredje største alpindestinasjon, og Alpinco har de senere årene investert tungt i destinasjonen, med nye stolheiser, serveringssteder og leilighetshotellene i Favn. Nå legges planer for hvordan Hafjell kan bli enda mer attraktiv for enda flere, hele året. 

- Det er mange i vår destinasjon som allerede er gode på sommerproduktet, men vi må sammen legge til rette for at gjesten i Øyer blir litt lenger. Her har vi heldigvis mange gode og viktige faktorer som spiller inn, som kort avstand til alt og kort reisevei hit til oss, sier den nye lederen, Jo Mork. 

Powered by Labrador CMS