ÅPNER UTE: 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen utvider tilbudet.

Suksess inne - åpner ute

I fjor åpnet 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen. Etter den strålende mottagelsen utvider nå restauranten og åpner uteservering med Bergens beste beliggenhet.

Publisert

I likhet med søsterrestauranten i Stavanger, ble 26 North Restaurant & Social Club i Bergen en umiddelbar suksess da den åpnet i august i fjor. Siden oppstarten har restauranten klatret over 170 plasser på TripAdvisor og mottatt strålende anmeldelser både for maten og servicen.

– Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker kun de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene fordi vi vil at gjestene skal få oppleve det absolutt beste som Norden har å tilby, forteller Rune Fristad, Restaurantsjef ved 26 North Restaurant & Social Club i Bergen.

POSITIV: Restaurantsjef Rune Fristad har klokkertro på det nye tilbudet.

26 North Restaurant & Social Club ligger helt ytterst på Bryggen med det som omtales som byens beste beliggenhet. Her får gjestene servert moderne, nordiske tradisjonsretter i uhøytidelige omgivelser. Med stort fokus på lokale råvarer og en kapasitet på totalt 304 sitteplasser går 26 North Restaurant & Social Club en travel sommer i møte. Nå åpner også en egen uteservering med plass til 150 gjester.

(Saken fortsetter under bildet.)

Norsk tapas på menyen

BELIGGENHET: Uteserveringen ligger i "indrefileten" av Bergen.

På menyen står blant annet retter som «Vårrull av norsk krabbe», «Vafler med norsk spekeskinke og geitost», Torsketunge fra Lofoten, gjestefavoritten «26 North Burger» og selvfølgelig Dagens spesial.

(Saken fortsetter under bildet.)

TAPAS: 26 North tilbyr norsk-inspirert tapas på menyen.


– Som navnet antyder, så lager vi Dagens spesial med de aller beste råvarene tilgjengelig den dagen. «Brett fra fjordene», med norsk tapas og varierte småretter, har også blitt veldig populært fordi gjestene kan dele matopplevelsene og få flere smaker i samme rett, forteller restaurantsjefen.

Lover å imponere

At gjestene får minneverdige opplevelser råder det liten tvil om når man ser på tilbakemeldingene på TripAdvisor. Mer enn ni av ti gjester omtaler restauranten som «ypperlig» og «svært bra», og restauranten omtales som «Beste i Bergen», «Nydelig mat» og «Utmerket atmosfære».

– Enten gjestene våre er på forretningsmiddag eller en romantisk date, så lover vi at de skal få en opplevelse som imponerer, og som gir skikkelig valuta for pengene. Målet er å gi alle våre gjester en kveld de ikke kommer til å glemme, lover restaurantsjefen.

26 North Restaurant & Social Club åpnet hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen 17. august 2016. Uteserveringen åpner denne måneden.

Powered by Labrador CMS