 
        Til topps for fjerde året på rad:
– Her får kokkene virkelig skinne
Britannia Hotel i Trondheim kan igjen smykke seg med tittelen som landets frokostmestere blant de frittstående hotellene i Norge. – Her får kokkene virkelig skinne, de står ute i buffeten og lager mat sammen med gjestene.
I kåringen Twinings Best Breakfast, arrangert av matimportøren Haugen-Gruppen, gikk Scandic Nidelven helt til topps blant kjedehotellene.
Britannia Hotel stakk samtidig av med seieren i kategorien «Premium frittstående hotell».
– Jeg er utrolig stolt av Andrei og hele frokostteamet, som hver dag skaper en fantastisk frokostopplevelse, nå for fjerde året på rad, sier Arild Sjødin.
– I år har vi investert mye i frokostområdet for at opplevelsen skal føles enda bedre, og denne prisen er et bevis på at vi har lykkes.
Egen produksjon
Også frokostsjefen Andrei Pop er solt over den levende opplevelsen som skapes på Britannia.
– Jeg er utrolig stolt, både av teamet og av alt vi får til sammen med lokale produsenter. I år har vi fått et helt nytt frokostområde, og det føles veldig bra å kunne invitere gjestene inn i en enda mer levende opplevelse, sier frokostansvarlig Adrei Pop.
– Her får kokkene virkelig skinne, de står ute i buffeten og lager mat sammen med gjestene. Vi bruker råvarer fra lokale leverandører, og mye kommer fra vår egen Braattan Gård. Det gir frokosten en ekstra dimensjon.
Slik beskriver juryen Britannias frokost
Det var 15. gangen Scandic Nidelven vant tittelen blant kjedehotellene og fjerde gangen på rad Britannia sikret beste frokost i konkurransen.
– Frokosten på Britannia er mer enn bare et måltid – den gir gjestene en frokostopplevelse utenom det vanlige. I en elegant frokostsal kan gjestene nyte nøye utvalgte retter, lokale råvarer og førsteklasses service. Med bærekraft i sentrum og et bredt utvalg av spennende smaker, setter Britannia standarden for en frokost som gir en uforglemmelig start på dagen, skriver juryen om frokosten på Britannia.
 
             
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        