Thon med nyåpning i Tromsø

Kampen om konferansekundene i nord blir hardere når Thon Conference Tromsø åpner i oktober.

Publisert


– Vi er glad for å kunne tilby en ny og innovativ møteplass i Tromsø. Det nye konferansesenteret har førsteklasses teknologi, sosiale soner og kapasitet til over 150 personer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Møtesenteret strekker seg over tre etasjer, har plass til 150 personer i den største salen og tilbyr 8 forskjellige møterom. Det er toppmoderne videokonferanseutstyr og lydanlegg, og det er lagt stor vekt på fargerikt design og lekkert interiør. Senteret har egen inngang fra Grønnegata og Storgata i sentrum. Thon Conference ligger der utestedet «Strøket» lå før.

Serverer kortreist lokalmat

Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø ligger i kort avstand fra konferansesenteret. Hotellene vil servere pausemat, lunsj og middag til konferansegjestene.

– God mat er en viktig del av et vellykket arrangement. Våre beste kokker vil diske opp med hjemmelagde retter laget av sesongens beste råvarer. Thon Conference Tromsø har flere sosiale soner med god plass til både mingling, mat og drikke, sier hotelldirektør Linn Alexandersen.

Stor interesse for Tromsø

Thon Hotels har stor overnattingskapasitet i Tromsø med totalt ca. 300 hotellrom.

– Tromsø er en spennende destinasjon hvor vi opplever stor interesse. Vi har et høyt belegg gjennom hele året, og har holdt mange kurs og konferanser. Store konferanselokaler har vært etterlengtet. Nå har vi plass til å arrangere store kick-offs, banketter, julebord, seminarer og konferanser. Det ser vi frem til, sier Alexandersen.

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Det er Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar som står bak interiøret ved Thon Conference Tromsø og Thon-hotellene.

Powered by Labrador CMS