NY JOBB: Silje Jørgensen startet 1. september som ny direktør for hotellet i Voksenåsen.
NY JOBB: Silje Jørgensen startet 1. september som ny direktør for hotellet i Voksenåsen.

Silje er ny direktør på Voksenåsen

Silje Jørgensen ny direktør på Oslo-hotellet. 

Publisert Sist oppdatert

Voksenåsen Hotell i Oslo har 85 rom og har marka som nærmeste nabo. 1. september ble Silje Jørgen ansatt som direktør. 

Silje kommer fra stillingen som Head of Operations – Camps i Compass Group, og var før som hotelldirektør for Grand hotell Gøvik. Hun har solid erfaring fra ulike roller innen hotelldrift og Facility Management-tjenester, og   bygget opp en imponerende kompetanseportefølje, heter det i en pressemelding fra Voksenkollen Hotell. 

– Jeg er ydmyk og beæret over å trå inn i rollen som hotelldirektør for Voksenåsen. Jeg ser med spenning frem til å bygge videre på hotellets solide historie og identitet. Sammen med teamet, skal vi fortsette reisen mot enda større høyder og suksess for Voksenåsen og alle parter involvert. Og jeg gleder meg stort til denne reisen, sier Silje Jørgensen.

– Jeg er veldig glad for at Silje har takket ja til å bli vår nye hotelldirektør. Med henne får vi en dyktig leder som ser potensialet og som har sterk driv og gjennomføringskraft. Jeg ser frem til å sammen med henne og resten av staben, få fortsette å utvikle Voksenåsen som en kvalitetsdestinasjon, sier adm. direktør, Maria af Klinteberg Herresthal, i Voksenåsen AS. 

Voksenåsens ledelse vil dermed bestå av adm. direktør Maria af Klinteberg Herresthal, hotelldirektør Silje Jørgensen og programdirektør Anna Florén.

Styret utsees av den svenske regjeringen og består av styreleder Lena Ek og styremedlemmene Johanna Danielsson, Espen Daae, Anna Sjöström Douagi, Jan Gulliksen, Niels Righolt og Knut Storberget.

Powered by Labrador CMS