VIKTIG: Scandic Magnus Berglund og hans servicehund Dixi er viktige bidragsytere i Scandics kamp for tilgjengelighet og mangfold.
VIKTIG: Scandic Magnus Berglund og hans servicehund Dixi er viktige bidragsytere i Scandics kamp for tilgjengelighet og mangfold.

Får heder for tilgjengelighet

Scandic Hotels er nominert i kategorien «Diversity Team Of The Year» i årets European Diversity Awards.

Publisert

Prisutdelingen finner sted i London 16. november, men uansett om det blir pris eller ikke, er dette nok en viktig annerkjennelse av Scandics engasjement og verdensledende arbeid med tilgjengelighet og mangfold, mener Scandic-CEO:

– Det er fantastisk å komme til finalen i European Diversity Awards. Det viser at vårt engasjement og det arbeidet Scandic gjør for å skape tilgjengelighet og mangfold utgjør en forskjell. I Scandic arbeider vi hver dag for å skape mangfold blant våre medarbeidere og gjøre våre hoteller tilgjengelig for alle, sier Even Frydenberg, President & CEO i Scandic Hotels Group.

Bred anerkjennelse

Som den eneste hotellkjeden i årets European Diversity Awards – og det eneste selskapet innen turistsektoren – er Scandic Hotels én av åtte finalister i kategorien «Diversity Team of the Year». Scandic har blitt anerkjent for tre viktige tiltak i løpet av det siste året, noe som viser hvordan tilgjengelighet inngår i hele selskapets virksomhet.

– Vi er opptatt av å skape flotte hotellopplevelser for alle. Arbeidet med tilgjengelighet er en naturlig del av Scandic, og vi forbedrer stadig standarden for hva vi kan tilby. Noe av det som gjør oss mest stolte er når Scandics gjester forteller at de blir behandlet som nettopp hotellgjester, og ikke som mennesker med funksjonshemming, sier Magnus Berglund, tilgjengelighetsambassadør i Scandic Hotels Group.

Tilgjengelighet i verdensklasse

Magnus Berglund er en anerkjent ekspert på tilgjengelighetsspørsmål. I dag holder han et innlegg om hvordan turisme kan gjøres tilgjengelig for alle, på en av verdens største reisekonferanser, World Travel Market, i London. Sammen med et utvalgt ekspertpanel vil Berglund presentere Scandics unike tilgjengelighetsprogram, som har satt Scandic i en verdensledende posisjon innen turistsektoren. For mer informasjon: www.london.wtm.com.

Fakta om European Diversity Awards (EDA)

European Diversity Awards er en sentral begivenhet innen arbeidet med mangfold i Europa. De anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner som har vist innovasjon, kreativitet og engasjement for likestilling, mangfold og inkludering i løpet av året. Prisene legger vekt på alle aspekter ved mangfold, ved å vie oppmerksomhet til de mest vellykkede aktørene, både innen bedriftskultur og individuelle kampanjer.

Juryen for European Diversity Awards består av 10 personer med forskjellige bakgrunn innenfor tematikken som tas opp. For fullstendig liste: http://europeandiversityawards.com

Powered by Labrador CMS