STILIG: Det er ikke noe småtteri som er under bygging i Tromsø. Scandic Vervet blir Nord-Norges største hotell.

Får løpebane på taket

Scandic Vervet Tromsø blir Nord-Norges største hotell.

Scandic Vervet Tromsø med 305 rom og 16 500 kvadratmeter får en fremtredende plassering i den nye bydelen, Vervet, som er under utbygging i Tromsø.

Gårdeier er Totaleiendom. Og byggingen er i gang.

- Vi har stor tro på Tromsø som destinasjon, og med dette prakthotellet får vi en enda sterkere tilstedeværelse i området. Dette blir spydspissen i et utrolig spennende byutviklingsprosjekt, og vi gleder oss til å komme i gang, sier direktør for forretningsutvikling og tekniske tjenester i Scandic Norge, Wendel Holdener i en pressemelding fra Scandic.

Nylig uttalte hotelldirektør for Scandic Ishavshotell, Poul-Henrik Remmer, til Hotellmagasinet at han aldri har opplevd så stor pågang på hotellet som i 2022.

Prosjektet han sikter til er Vervet, det gamle skipsverftsområdet som nå er i ferd med å forvandles til en splitter ny bydel. Området ligger sentralt til i Tromsø, med utsikt mot skipsleia, Ishavskatedralen, Tromsdalstinden og mye mer. Her vil det være restauranter, kafeer, utesteder og butikker, og det etableres også et betydelig antall leiligheter.

IDYLLISK: 12 etasjer og 305 hotellrom - og løpebane på taket.

Det er også her det nye Scandic-hotellet skal stå klart i løpet av vinteren 2024/2025. Hotellet retter seg primært mot ferie- og fritidsreisende, men ambisjonen er også at dette skal bli et naturlig samlingspunkt for byens befolkning.

Scandic Vervet Tromsø vil strekke seg over 12 etasjer og 16 500 kvadratmeter, og dermed være Nord-Norges største hotell. Her vil det komme cirka 305 gjesterom, hvor om lag 40 er suiter, samt kurs- og konferansefasiliteter til å huse 350 personer.

SJEKK: Hotellet over 16 500 m2 får fantastisk utsikt. Ferdigstillelse er 2024/2025.

I tiende etasje er det planlagt «skybar» og restaurant, hvor kulinariske opplevelser vil rammes inn av en spektakulær panoramautsikt mot både nord, sør og øst. Det vil også etableres en stor og moderne takterrasse med mat- og drikkeservering.

Takterrasse blir det også på taket av femte plan. Her får hotellets gjester tilgang til en løpebane av tartan, petanque-bane, solsenger og nordlyskikkerter. Det vil også etableres en velværeavdeling med dampbad, sauna, kuldekulp og boblebad. På bakkeplan vil det være restaurant og frokostsal med uteservering på sørsiden

- Med dette fantastiske hotellet befester vi vår posisjon som ledende i Nord-Norge, og ikke minst i Tromsø. Vi har allerede to flotte hoteller i byen, og med dette nye tilskuddet blir tilbudet vårt fullkomment, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Hotellet vil bli Svanemerket, og som et av svært få hoteller sertifisert som BREEAM-NOR Excellent. BREEAM-NOR er Norges fremste miljøsertifisering for bygg.

Powered by Labrador CMS