Scandic Lillestrøm vant pris for beste Scandic-hotell i Norden.

Gjeve priser til Scandic Norge

Denne uken hadde Scandic sin Leadership Conference i Stockholm med prisutdeling i ti kategorier. Scandic Norge sikret seg tre av dem, og kan dermed skilte med flest priser blant sine nordiske og europeiske kolleger i Scandic-kjeden.

Publisert

– Dette er utrolig gøy. Vi er sprekkferdige av stolthet over våre medarbeidere som tar hjem prisen for Årets ansatt og Årets hotell. At housekeeping-avdelingen på Scandic Victoria i tillegg får prisen får Årets team er helt fantastisk. Totalt 280 hoteller og 18 000 Scandic-ansatte i Norden er med i konkurransen, så dette er virkelig en stor anerkjennelse til våre ansatte i Norge, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Lillestrøm-jubel

Adm. dir. Svein Arild Steen Mevold var stolt over den norske innsatsen.

Det var Scandic Lillestrøm som vant prisen for Årets hotell i konkurranse med 280 hoteller over hele Norden, mens frokostkokk Angela Ferar på Scandic Valdres ble kåret til Årets ansatt i Scandic blant 18 000 medarbeidere. I tillegg fikk housekeeping-teamet på Scandic Victoria i Oslo prisen for Årets team.

I beinhard konkurranse var det nykommeren Scandic Lillestrøm som stakk av med den gjeve prisen for Årets hotell i Scandic-kjeden. Hotellet åpnet på nyåret i fjor og har allerede rukket å bemerke seg både i byen og internt i hotellkjeden. I juryens begrunnelse er det spesielt hotellets innsats for å skape en inkluderende arbeidsplass som trekkes frem. Hotelldirektør på Scandic Lillestrøm, Jannicke Holmgreen Lorentzen, er svært stolt. Mye av æren gir hun til de ansatte.

– Det er med en stor porsjon stolthet og ydmykhet at vi på mandag mottok prisen for Årets hotell i Scandic i konkurranse med hele 280 hoteller. Jeg er utrolig takknemlig for mitt fantastisk team, som har vært med på å gjøre at Scandic Lillestrøm har vært en suksess fra dag én. Denne prisen går til alle våre ansatte på hotellet, og dette skal vi feire!

Frokostkokk til topps

Blant Scandics 18 000 medarbeidere var det Angela Ferar, frokostkokk på Scandic Valdres, som vant prisen for Årets ansatt. Hotelldirektør på Scandic Valdres, Berit Lunde, er svært stolt.

Frokostkokk Angela Ferar på Scandic Valdres ble kåret til «Årets ansatt» i Scandic blant 18 000 medarbeidere.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Housekeeping-teamet på Scandic Victoria i Oslo vant prisen for «Årets team».


– Dette var fortjent! Nylig ble Scandic Valdres kåret til fylkesvinner i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle NM i hotellfrokost. Dette er mye takket være en fantastisk innsats fra Angela. Hver eneste morgen sjekker hun gjesteranmeldelser for å se hva gjestene sier om frokosten hennes. Hun står på året rundt for å skape de beste gjesteopplevelsene og gir alltid det lille ekstra.

Ansatte fra 13 ulike nasjoner

Vinnerteamet for prisen Årets team beskrives av juryen som et team som yter topp service til sine gjester. Hotelldirektør på Scandic Victoria, Ellen Ravnå, tror seieren skyldes et stort mangfold på teamet og et fantastisk samarbeid.

– Jeg er utrolig stolt av housekeeping-teamet på Scandic Victoria. Denne prisen er virkelig fortjent. Vi har ansatte fra 13 ulike nasjoner i denne avdelingen. Vi har derfor et fantastisk, mangfoldig team bestående av ulike kulturer og bakgrunner, noe våre medarbeidere bruker til å støtte, bistå og lære hverandre. Det gode samarbeidet på avdelingen er i tillegg svært positivt for både resten av hotellet og våre gjester. Jeg vil takke hele teamet for en helt fantastisk jobb og utvikling.

 Disse vant Scandic-prisene:

  • Collaboration Team of the Year – Housekeeping-teamet på Scandic Victoria i Oslo
  • Team Member of the Year – Victoria Angela Ferar på Scandic Valdres
  • Hotel of the Year – Scandic Lillestrøm
  • Commercial Achievement of the Year – Scandic Hamburg Emporio i Tyskland
  • Leader of the Year – Outi Hanhijärvi fra Finland
  • Sustainability Improver of the Year – Scandic Odense i Danmark
  • Storyteller of the Year – Thomas Hansen på Helsingborg Nord i Sverige
  • Fighter of the Year – Päivi Keippilä fra Finland
  • Bold Team of the Tear – Revenue management teamet på Stockholm City
  • Service Act of the Year – Scandic Regina Herning i Danmark
Powered by Labrador CMS