STRÅLER: Den blide bergenseren Silje Fløtre Garmanslund har allerede funnet seg godt til rette på Scandic Holmenkollen Park Hotel.

Silje drømte om å bli skuespiller - endte opp som hotellnerd

39-åringen fra Bergen er ny hotellsjef ved Scandic Holmenkollen Park Hotel.

Publisert Sist oppdatert

Scandic Holmenkollen Park Hotell:

Sted: Holmenkollen, Oslo

Direktør: Claus Petersen

Hotellsjef: Silje Fløtre Garmanslund

Antall rom: 376

– Jeg er veldig fornøyd med å ha havnet på hotellet med den beste utsikten over Oslo, sier Silje Fløtre Garmanslund til Hotellmagasinet.

Den blide og utadvendte bergenseren startet 1.juli som hotellsjef ved Scandic-hotellet med 376 rom i Holmenkollen, og får blant annet ansvar for å sikre god drift av renhold- og resepsjonstjenestene. Og skal jobbe i tospann med direktør Claus Petersen.

Fikk tips av naboen

Men, det var ikke hotellbransjen Silje drømte om. På videregående gikk hun tre år på linjen musikk, dans og drama - målet var å bli skuespiller. Men slik ble det ikke. Etter endt folkehøgskole ble det etter hvert hotellhøgskolen i Stavanger

Deretter har det gått slag i slag med fem år som resepsjonssjef på Hotel Continental, tre år på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo – og Grand Hotel Oslo for å nevne noe.

Og innimellom alle disse årene rakk hun også å jobbe som konsulent i et IT-firma hvor hun blant annet gjennomførte opplæring for hotellansatte. Men det ble kortvarig.

Årsak? Hun savnet hotellbransjen. Så inderlig. 

– Jeg stortrives i bransjen og havnet her ved ren tilfeldighet: Naboen til foreldrene mine jobbet i hotellbransjen, og mente den ville passe meg perfekt. Kom deg på hotellhøgskolen i Stavanger, var beskjeden. Jeg angrer ikke på valget. Nå er jeg blitt hotellnerd, sier hun smilende. 

Elsker skogen

39-åringen har lært mye siden hun debuterte som kveldsvakt på Skansen Hotel i Stavanger for mange år siden. 

– Jeg har gått en god skole og lært av mange dyktige kolleger. Å ha gode rutiner, prioritere og effektivisere lærte jeg mye i løpet av tiden på Plaza. Jobben på Grand var ene og alene grunnen til at jeg ønsket å bli en del av kjeden – og ambisjonen er å bli direktør, sier den blide 39-åringen.

Som sier hun er svært opptatt av detaljer.

– Det tok ikke lang tid før jeg tok tak i et skilt på Holmenkollen Park Hotel som ikke hadde vært i orden på noen år. Det tok to dager så var det fikset. Detaljer er viktig.

Hun er bosatt på Kalbakken i Oslo, og elsker å tilbringe tid i naturen og med tantebarna.

– Jeg tilbringer mye tid i skogen, sier Silje Fløtre Garmanslund.

Powered by Labrador CMS