HURRA: Teamleder Fredrik Kristiansen og CRM-manager Robert Amundsen (t.h.) foran. Bak fra venstre: Ramou Nyan, Sandra Vestlund, Karoline Zienna Bølge.
HURRA: Teamleder Fredrik Kristiansen og CRM-manager Robert Amundsen (t.h.) foran. Bak fra venstre: Ramou Nyan, Sandra Vestlund, Karoline Zienna Bølge.

Scandic vant gjev pris fjerde året på rad

– Det å vinne sin klasse igjen og igjen krever god kultur, sier prisansvarlig.

– En fantastisk sterk prestasjon av teamet vårt, sier CRM-manager i Scandic Norge, Robert Amundsen.

Kundeserviceprisen arrangeres av innsiktsbyrået SeeYou og Confex, og i år ble prisutdelingen avviklet på Rebel i Oslo torsdag 27. april.

Fire måneders periode

Her ble kundesenter i 19 ulike bransjer hedret, etter å ha blitt vurdert på opp mot 40 prestasjoner på fem ulike prestasjonsområder.

Scandic Norge har vunnet prisen for sin klasse de siste tre årene, og gjentok bedriften i år - tross enda flere konkurrenter og tilspisset konkurranse. Totalscoren endte på 89,1 på en skala fra 0 til 100, noe som er selskapets beste resultat noen gang i konkurransen.

Innsikten om de forskjellige kundesentrene innhentes ved at ulike «mystery shoppers» tar kontakt med ulike typer henvendelser, som nye, potensielle kunder. I løpet av en periode på fire måneder gjennomføres 25 slike henvendelser, og prestasjonene i disse samtalene fordeles på fem prestasjonsområder. Disse vurderingene kan lederne i kundesentrene benytte til utvikling og kompetanseheving.

Mektig imponert

I tillegg gir vurderingene god innsikt i hva kundesentrene allerede er gode på i møte med kundene.

– Å vinne fire ganger på rad er i seg selv en fantastisk prestasjon av teamet vårt, men det betyr ekstra mye i år - med tøffere krav og flere deltakere. Vi hadde tre ganger så mange konkurrenter i vår klasse som tidligere, noe som gjorde at vi måtte legge lista for kundeservicen vår enda høyere. Det klarte vi. All honnør til teamet hos Teleperformance, som er dyktige og viktige ambassadører for oss, sier CRM-manager i Scandic Norge, Robert Amundsen.

– Det å vinne sin klasse igjen og igjen krever god kultur, medarbeidere som er bevisste på selskapets mål og muligheter, og evnen til å holde fokus på den enkelte kunde i dialogene. Vi i SeeYou er imponerte over Scandics evne til å løfte prestasjonene hos kundebehandlerne over tid, og styrke opplevelsen kundene får. Vi gratulerer med enda et godt resultat i Kundeserviceprisen, sier Jan Sverre Reboli Paulsen, ansvarlig for Kundeserviceprisen.

Powered by Labrador CMS