Svindyr Cognac fra OnklP

Rapperen OnklP og De Fjerne Slektningene har slått seg sammen med Larsen Cognac, og laget noe svinedyrt.

Publisert Sist oppdatert

Larsen Cognac har sammen med den norske rapgruppen OnklP & De Fjerne Slektningene utviklet en kvalitetskonjakk i et meget begrenset opplag på kun 500 stk.

De svinedyre dråpene er basert på spesielt utvalgte kvalitetskonjakker som er mellom 20 og 30 år gamle, og har fått benevnelsen XO.

Pål Tøien er best kjent om OnklP og som rapper,
men er også svært interessert i konjakk.

– Dette er første gangen vi gjør et konjakksamarbeid, og da er det viktig at vi kan stå for kvaliteten. Vi reiste hele gjengen til Frankrike og sjekket grundig både farge og smak, og Svindyr smaker slik en skikkelig konjakk skal, sier Pål Tøien, bedre kjent som OnklP.

Det norsk-franske konjakkhuset Larsen Cognac ble grunnlagt i 1926 av Jens Reidar Larsen, en ung sørlending som etablerte seg i Cognac. Larsen Cognac er et veletablert internasjonalt merke, og er siden høsten 2013 eid og drevet av Altia.

Selskapet har destilleriene sine i regionen Cognac, og et lite utvalg av aller beste av de edle dråpene blir varsomt tappet på konjakkhusets unike vikingskip-formede flasker i glass og porselen. Også den nye XO-konjakken OnklP& De Fjerne Slektningenes Svindyre har fått sin egen eksklusive porselensflaske – håndlaget hos den velkjente porselensprodusenten Artoria Limoges.

Artistene har fått god veiledning og hjelp av den anerkjente masterblenderen David Croizet i utvelgelsen av de ulike konjakksortene, heter det i pressemeldingen fra Larsen.

Powered by Labrador CMS