Søker lykken på «løkka»

I dag snikåpner den nye Brewdog-baren BD57 på Grunerløkka i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Åpningen er egentlig i morgen, men allerede i dag kan presse og bransje få en sniktitt og en smak av Brewdogs rikholdige utvalg av håndverksøl.

BD57 er bar nummer 28 i rekken for Brewdog. Ølhistorien startet med to unge menn i et skur i Skottland i 2007. De var lei av å drikke industrielt øl, og bestemte seg for å lage sitt eget. I 2015 eksporterer Brewdog sitt håndverksøl til 55 land og omsetter for over 350 millioner kroner i året. Fortsatt hylles Brewdog for sitt håndverk og evne til nyskapning.

Vertskapet på BD57, Jan Thomas Nybak og
Maya Borrevik, ønsker velkommen til den nye
BrewDog-baren i Markveien 57 i Oslo.

Provoserer

Brewdog har blant annet lansert en nordisk serie, kalt Hello, my name is… Bryggeriet, som er kjent for å provosere, vekket i 2013 og 2014 oppsikt ved å kalle opp sine nordiske øl etter personer som Vladimir Putin og Mette Marit.

Norge er et av de viktigste eksportmarkedene for Brewdog, og bryggeriet planlegger å åpne flere barer i Norge. I Markveien 57, derav navnet BD57, blir det plass til 250 mennesker, fordelt over to etasjer, og et stort utvalg øl på fat og flaske.

I tillegg til Brewdogs eget håndverksøl vil norske og internasjonale håndverksbryggerier inviteres inn, og det vil være egne tappetårn for surøl og sider. Baren vil være åsted for konserter, mat og øl-kvelder, «tap takerovers» og bryggerkurs med både norske og internasjonale ølbryggere.

 

 

Powered by Labrador CMS