Jacob`s Creek Sparkling Rosé selger bedre enn champagne

Publisert Sist oppdatert

Til sammenlikning har Norges mestselgende champagne, Charlemagne Blanc de Blancs Reserve Brut, solgt 2 915 liter, eller 3 886 flasker i det samme tidsrommet.

- Salget av Jacob’s Creek Sparkling Rosé var overveldende i 2008. Det er tydelig at mange foretrekker et alternativ til champagne når de skal kose seg med noe friskt og boblende i glasset. Nå ser det ut til at salgsoppturen vi opplevde i fjor, fortsetter i 2009, sier Kristin Eidem Fostervold, Brand Manager hos Pernod Ricard Norway.

Jacob’s Creek Sparkling Rosé ble i mai 2008 lansert i Vinmonopolets testsalg. Grunnet fjorårets høye salgstall er den nå å finne i Vinmonopolets basisutvalg.

Kort om Jacob’s Creek Sparkling Rosé
Jacob’s Creek Sparkling Rosé er en frisk, musserende rosévin fremstilt av Chardonnay og Pinot Noir. Den er produsert etter champagne-metoden, ”méthode traditionelle”, med annengangs gjæring på flaske. Den rosa fargen kommer fra skallene på Pinot Noir druene. Vinen er frisk og fruktig med en generøs smak som balanserer den sitruspregede friskheten fra Chardonnaydruen med bringebærtoner fra Pinot Noir. Jacob’s Creek Sparkling Rosé gjør seg perfekt i glasset som en lekker aperitiff, men kan også gjerne serveres til lette retter som fingermat og salater.

Thumbnail Image: