Ny salgsdirektør for Choice

Publisert Sist oppdatert

Nordic Choice Hotels har ansatt May Britt Hansen (44) som ny salgsdirektør for det norske markedet.

– Det blir utrolig morsomt å komme tilbake til hotellbransjen og drive med salg av så mange flotte hoteller. Jeg brenner for hotell og reiseliv, samt å drive med salgsledelse. Det blir spennende å jobbe for og med et Nordic Choice-team som er på offensiven i norsk hotellbransje. Jeg er klar for å vise energi, mot og begeistring, sier May Britt Hansen, nyansatt salgsdirektør for Norge i Nordic Choice Hotels.

Hansen kommer fra stillingen som Reiselivssjef for Trøndelagsfylkene i Trøndelag Reiseliv AS. Her har hun jobbet med synliggjøring og salg av landsdelen både i inn- og utland. Tidligere har Hansen hatt salgs-, personal- og økonomisk ansvar i en rekke lederstillinger i reiselivs- og hotellbransjen, og kan vise til gode resultater.

– May Britt har en svært imponerende merittliste. Vi tror hennes stå-på-vilje, kreativitet og gjennomføringskraft vil passe svært godt inn i Nordic Choice Hotels. Hun blir en ordentlig vitamininnsprøytning, og vi gleder oss til å ta henne i mot, sier Christian Lunde, Vice President of Sales i Nordic Choice Hotels.

May Britt Hansen tiltrer i sin nye stilling i august.

 

Powered by Labrador CMS