Ny Hotel Manager på Park Inn by Radisson Oslo

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Håkon Gjerde (35) er ansatt som ny Hotel Manager på Park Inn by Radisson Oslo.

Til tross for sin unge alder, kan Håkon Gjerde vise til både tung faglig kompetanse og relevant yrkeserfaring fra flere stillinger ved Radisson Blu Oslo Plaza Hotel.

 

Gullet fins innenfor de fire vegger

Park Inn by Radisson Oslo ligger plassert i selve hjertet av hovedstaden, bare et steinkast unna Karl Johan. De 118 værelsene er moderne innredet i lyse farger, og hotellet har også frokostrestaurant og 6 konferanserom utstyrt med alle fasiliteter.  Og Håkon Gjerde – han har allerede funnet seg godt til rette i direktørstolen:

- Rollen som Hotel Manager bringer med seg stort ansvar – og stor glede.  Tempoet er høyt, og ingen arbeidsdager er like. Hotellets suverene beliggenhet gjør at vi står i en særstilling overfor både bedriftsmarkedet og privatpersoner.  Nøkkelen til suksess ligger i å kunne gi gjestene en fantastisk helhetsopplevelse av Oslo – som starter her hos oss innenfor hotellets fire vegger!

 

En stjerne født i Sveits

Håkon Gjerde startet sin karriere i Carlson Rezidor Hotel Group i 2008, som Breakfast Manager ved Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Før det arbeidet han ved hoteller og restauranter i Norge, Italia, Namibia, Thailand, Kina og Sveits. Det var da også i Sveits han tok sin Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management, ved anerkjente César Ritz Colleges, Le Bouveret/Brig.

Tarje Hellebust, Regionalsjef Rezidor Hotel Group i Norden, er tilfreds med at det er nettopp Håkon Gjerde som har tatt imot stafettpinnen etter Karl Einar Sundby-Bagaas, den forrige hotelldirektøren ved Park Inn by Radisson Oslo:

- Håkon ble også sertifisert STAR Coach i 2010, og har implementert programmet ved 7 hoteller siden da. Han er en driftig og ambisiøs person med et blikk for detaljer som kan løfte hotellopplevelsen til nye høyder, og jeg ser meget frem til å følge hotellets utvikling under hans ledelse.

Teaser:

Håkon Gjerde (35) er ansatt som ny Hotel Manager på Park Inn by Radisson Oslo.

Main Image:
Thumbnail Image: