Fra sjef til direktør

Publisert Sist oppdatert

Sara Jensen har mange års erfaring fra hotellbransjen i både inn- og utland, blant annet fra Elements Resport & Spa i Koh Samui i Thailand og Svenska Design Hotel i Mumbai i India. Nå overtar Sara Jensen (30) rollen som hotelldirektør på rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge.

– Comfort Hotel Union Brygge har blitt en naturlig møteplass for lokalbefolkningen og er et naturlig valg for alle som besøker Drammen. Hotellet og området rundt er symbolet på en by full av kulturelle opplevelser. Jeg er begeistret over å bli hotellets nye hotelldirektør, og skal sammen med mitt fantastiske team i Drammen sørge for å ta hotellet til nye høyder, sier Sara Jensen.

Jensen har de siste årene jobbet som hotellsjef på Comfort Hotel Union Brygge, hvor hun har hatt ansvar for resepsjon, housekeeping og konferanse - med imponerende resultater.

– Sara har Comfort i sitt DNA, og etter fem år i elvebyen har hun blitt en vaskeekte drammenser. Med energi, mot og begeistring har Sara bidratt til å skape fantastiske hotellopplevelser for våre gjester og vært en viktig bidragsyter for resten av teamet på hotellet. Sara er en perfekt match til rockehotellet i Drammen, og vi er veldig glade for å ha henne med på laget, sier Solveig Mathea Voldheim, driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge. 

Powered by Labrador CMS