Første kvinne på 100 år

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Shiona Law blir første kvinnelige hotelldirektør på 100 år når hun starter som ny General Manager hos Radisson Blu Lillehammer. 

 

Law (49) begynner i stillingen som General Manager ved Lillehammer-hotellet den 1. januar 2012. Hun kommer nylig fra stillingen som prosjektleder hos Taran Produksjon AS, hvor hun har drevet med artistformidling og prosjektledelse av show. I tillegg har hun tilegnet seg tung kompetanse innen hotell- og reiselivsbransjen hvor hun blant annet har jobbet som salgs- og markedssjef på Quality Hotel Hafjell og som hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg. 

– Jeg ønsker Shiona Law varmt velkommen som ny General Manager hos oss og ser frem til hennes gode lederskap og verdifulle bidrag til hotellet. Hennes engasjement og tidligere karriere i hotellbransjen har stor verdi for oss, sier Christian Gartmann, Area Vice President, Rezidor Hotel Group, i en pressemelding.
 
100-års jubilant
Hotellet som ble åpnet for hundre år siden har blitt bygget ut i mange etapper. I 2010 ble 53 av hotellets 303 rom pusset opp, hvor alle fikk nye møbler, tepper og tekstiler i tidsriktig design.
 
– Jeg gleder meg virkelig til å lede et av regionens aller fremste hotell. Det er med ydmykhet jeg går inn i hotellets 100ende år som første kvinnelige direktør, sier Law.

Et historisk hotell
Med en fartstid på over hundre år har hotellet en lang historie bak seg.  Under andre verdenskrig brukte det tyske militæret hotellet som hovedkontor, mens det en god del år senere ble besøkt av de kongelige og hele IOC under vinter-OL i 1994. Hotellet har også huset noen av Norges fremste artister, utenlandske royaliteter og mange av verdens fremste idrettsutøvere.
 
Høy konferansekapasitet
Hotellet er et av landets største på møteromskapasitet og er kjent for sin fleksibilitet og gjennomføringsevne hos kurs- og konferansearrangører. Med alt fra små grupperom til store ballsaler og kongresshaller dekkes de fleste behov. Alle møtedeltagerne får servert utsøkt mat og snacks fra Brain Food. Et matkonsept som bygger på energi, smak og velvære og som sikrer at deltagerne har større overskudd og får mest mulig ut av dagen.

Teaser:

Shiona Law blir første kvinnelige hotelldirektør på 100 år når hun starter som ny General Manager hos Radisson Blu Lillehammer. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Shiona Law begynner som General Manager ved Radisson Blu Lillehammer i januar.