Nytt Smarthotel har fått sjef

Publisert Sist oppdatert

Ørjan Bock er ansatt for som sjef for Smarthotel Hammerfest.

Bock starter 1. september 2014, og tar da fatt på arbeidet med bygging og innsalg av hotellet, frem til åpning sommeren 2015.

– Jeg ser virkelig frem til å komme tilbake til hotell- og reiselivsnæringen,og har som mål å kunne tilby førsteklasses service og kvalitetsprodukter til alle våre gjester, sier 44-åringen i en pressemelding.

Bock er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, og 10 års erfaring i Rica-kjeden, blant annet som direktør for Rica Hotel Hammerfest. Han kommer nå fra stillingen som forretningsutvikler for Hammerfest Industri Service AS og Brødrene Langset AS. Før det var han ansatt i Aker Solutions i seks år, blant annet som Site Manager med ansvar for oppbygging av en subseabase i Hammerfest.

– Den nye hotellsjefen Ørjan Bock har god og faglig hotellerfaring, og ikke minst verdifull erfaring innen nettverk fra olje- og gassindustrien. Denne erfaringen vil hele Smarthotel-kjeden dra nytte av, sier kjedesjef Ørjan Kjærstad i Smarthotel.no.

 

Smarthotel Hammerfest blir et fullservicehotell med 160 rom, og blir lokalisert på kaipromenaden i Hammerfest, vegg i vegg med Arktisk Kultursenter og oljeselskapet Eni Norge. Kjeden har tre hoteller i henholdsvis Oslo, Tromsø og på Forus Stavanger. To nye hoteller er under oppføring i Hammerfest (2015) og Stavanger sentrum (2016).

Powered by Labrador CMS