Ny hotelldirektør på Alnabru

Radisson Blu Hotel & Conference Centre på Alnabru i Oslo har sikret seg Guro Øsmundset som ny hotelldirektør.

Publisert

Øsmundset har tidligere jobbet ved flere av Radisson Hotel Group sine hoteller i Norge og har bred erfaring fra hotellindustrien. Nå sikter hun på å gjøre Alna-hotellet til det foretrukne valget for møte- og konferansegjester i Oslo.

– Jeg er kjempeglad for denne muligheten til å lede dette flotte konferansehotellet sammen med teamet her på Alna. Hotellet har moderne gjesterom og den perfekte beliggenhet mellom flyplassen og sentrum. Med det nyeste innen teknologi og erfarne team-medlemmer, er hotellet det åpenbare valget for gjester som søker perfekte møter og eventer, sier Guro Øsmundset, General Manager ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo.

Store på konferanser

Radisson Blu Hotel Oslo, Alna har 348 rom og suiter, 1800 kvadratmeter møteareal, inkludert en konferansesal på hele 634 kvadratmeter. Dermed kan hotellet huse arrangementer og eventer i alle størrelser. De 21 møterommene har alle det nyeste innen teknologi og kan huse opptil 1200 gjester, bilutstillinger, konferanser, julebord og private arrangementer.  

NB: Saken fortsetter under bildet.

MULIGHETER: Møtelokalene er fleksible og kan huse hundretalls gjester, bilutstillinger og store konferanser.

– Guro har gjort en fantastisk jobb med å lede flere av våre team både på dette og andre av våre hoteller. Hun har vist at hun er en svært god leder, som skaper gode resultater sammen med sitt team. Vi er veldig glade for at hun skal lede hotellet vårt på Alna, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway, Denmark & Iceland for Radisson Hotel Group.

Det siste året har Guro Øsmundset jobbet ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre Alna, og fra tidligere har hun erfaring fra Park Inn by Radisson Oslo Airport. Hun har bred erfaring fra de ulike delene av hotellbransjen og har ledet en rekke av teamene ved Radisson Hotel Group sine hoteller.

Powered by Labrador CMS