Scandic lanserer mobile hotellrom

Scandic lanserer nå som første hotellkjede i Norden mobile hotellrom. Joda, du både leste og så riktig.

Publisert Sist oppdatert

Det mobile hotellrommet vil i løpet av sommeren besøke flere norske byer, og kan i en periode bestilles gjestens drømmeplass. Det mobile hotellrommet er 18 kvm, har tilhørende terrasse og er utstyrt med alt som kan forventes av dagens moderne hotellrom.

Med det nye konseptet blir Scandic tilgjengelig overalt, uavhengig om det er et fysisk hotell på stedet eller ikke. Med seg på laget har Scandic fått hjelp av Doos Arkitekter som har innredet de mobile hotellrommene, på lik linje med hotellkjedens øvrige nyrenoverte hoteller.
– Scandic To Go er et helt nytt tilbud til våre gjester. Med dette konseptet gir vi våre kunder muligheten til å oppleve våre hoteller på en ny og annerledes måte. Samtidig er det en unik måte å vise publikum hvor moderne og nytenkende Scandic er, sier Tine Birkeland, Country Marketing and Communication Manager, i Scandic Hotels Norge. 

Lanseringen av Scandic To Go vil finne sted i Oslo 15. juli. Etter å ha huset gjester i Oslo vil det mobile hotellrommet reise videre til en rekke andre norske byer og steder.

 

Powered by Labrador CMS