Blir størst på Vestlandet

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen utvider, og mer enn dobler romkapasiteten. Dermed blir hotellet det største på Vestlandet.

Quality Hotel Edvard Grieg får en ny konferansesal på mer enn 1000 kvadratmeter og 373 rom. Det er klart etter at Quality Hotels signerte en avtale om utvidelse av hotellet med gårdeier EGD.

- Vi ser en fantastisk vekst i Vestlandets hotellmarked. Den veksten har vi store planer om å være en del av. Derfor realiseres nå våre store visjoner om Quality Hotel Edvard Grieg, uttaler Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

Quality Hotel Edvard Grieg ligger sentralt plassert, kun fem minutter fra Bergen lufthavn Flesland, og et kvarter unna Bergen sentrum.

Hotellet får 373 rom, 11 nye møterom og en konferansesal på 1000 kvadratmeter.

- Dette er et viktig steg på veien mot å gjøre Quality til Nordens største og viktigste kjede innen konferanse, uttaler administrerende direktør i Quality Hotels, Eivind Tangvik.

– Det blir Vestlandets største hotell, med en kapasitet som gjør at de kan ta de største arrangementene i Norge. Hotellet ligger i et område med stor ekspansjon, og vil se mange nye arbeidsplasser. Med Quality Hotel Edvard Grieg vil vi tilføre markedet mange nye arrangementer. Det blir et fantastisk hotell som vi er veldig stolte av å kunne realisere sammen med EGD, fortsetter Tangvik.  

Det er Nordic Choice Hotels som drifter hotellet. Gårdeier er Døsvig-familien gjennom selskapet EGD.

- EGD har samarbeidet med Nordic Choice Hotels i femten år. Det har vært et meget godt og fruktbart samarbeid. Nå gleder vi gleder oss til å se et enda større hotell på kanskje Norges flotteste hotelleiendom, uttaler Espen Galtung Døsvig  i EGD.

– Bedrifter over hele Vestlandet har behov for et hotell med denne kapasiteten, og nå kommer det, endelig.

Hotelldirektør Sølve Prestegård, mener utvidelsen er noe Vestlandet trenger.

- Vi tror hotellet vil tiltrekke seg spennende konferanser og eventer man størrelsesmessig ikke har hatt mulighet til å arrangere på Vestlandet tidligere. Hotellet dekker et uttalt behov markedet har for større og bedre. Det er ingen tvil om at Quality-kjeden skal svare på det behovet, sier hotelldirektør Sølve Prestegard.

Nye Quality Hotel Edvard Grieg skal stå ferdig i januar 2015. 

Teaser:

Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen utvider, og mer enn dobler romkapasiteten. Dermed blir hotellet det største på Vestlandet.

Main Image:
Thumbnail Image: