«Scandicborg BK»

Det lå vel i kortene, men nå er det altså klart: Scandic blir ny samarbeidspartner for Rosenborg.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med etableringen av Scandic Lerkendal, et av Nordens største konferansehotell, inngår RBK og Scandic Norge en tre-årig partneravtale som skal være «omfattende, tett og lønnsom».

 

Scandic Lerkendal bygges som kjent i direkte tilknytning til Lerkendal Stadion.

– For tre år siden startet vi reisen sammen med Norges beste fotballklubb gjennom tidene. I august i år tar vi imot de første gjestene til Scandic Lerkendal og det er en stor dag for oss å kunne si at vi skal jobbe sammen med RBK også som samarbeidspartner i et langsiktig perspektiv. RBK og Scandic sine verdier passer utrolig godt sammen og jeg er sikker på at vi kan bidra til hverandres suksess, sier administrerende direktør i Scandic, Svein Arild Steen-Mevold.

I første omgang er avtalen på tre år, og vil utover draktreklame og annen profilering innebære at Scandic vil drifte servering og kjøkken på Rosenborgs kampdager.

I tillegg vil Scandic kunne disponere Lerkendal Stadion ved konferanser som krever større kapasitet enn de 1800 hotell- og konferansefasilitetene har fra før.

– Trondheim har alle forutsetninger for å bli en internasjonal kurs- og konferanseby. Samarbeidet med RBK gjør at vi er godt posisjonert i forhold til å bidra til disse ambisjonene. Avtalen styrker vår egen merkevare, og ikke minst vår forretning, avslutter Steen-Mevold.

 

 

Powered by Labrador CMS