Praktfulle Peninsula Paris

PARIS (Hotellmagasinet.no): Hong Kong-baserte Peninsula Hotels mener som regel alvor når de etablerer et nytt hotell. Europas første «halvøy» er intet unntak. Se video fra hyperluksushotellet i Paris.

Publisert Sist oppdatert

Peninsula Paris åpnet dørene 1. august i år, etter 4,5 år (!) med oppussing av den gamle 1800-tallsbygningen i Avenue Kléber mellom triumfbuen og Eiffeltårnet. Og det var ikke Byggmester Bob som sto for arbeidet, men snarere Paris’ fremste arkitekter, konservatorer, interiøreksperter og kuratorer, inkludert «gullblad-produsenter» rekvirert ved Louvre-museet.

– Du kan godt spørre hva det kostet, men jeg svarer ikke noe annet enn «mye», sier kommunikasjonssjef Ann-Sophie Bonnisseau til Hotellmagasinet.

SE VIDEO NEDERST I SAKEN!

Hotellmagasinet har fått audiens i «hotellslottet» i Paris. Her er lysekroner, marmor og persiske tepper som ville fått vår egen monark til å rødme. Og interiør, design og kunst som kan få en hvilken som helst høyadelig til å begynne innsjekkingen med «Eh, jeg er nok kommet feil...».

KRONEN PÅ VERKET: Den håndlagde gullblad-kronen fra Lasvit møter gjestene i den ene av to lobbyer.

14 Rolls Royce

The Peninsula Hotels-gruppen er mest kjent for «Det beste hotellet øst for Suez», nemlig Peninsula Hong Kong. Hotellet er kjent for avsindig luksus, inkludert 14 ekstra lange Rolls Royce Phantom som pryder inngangspartiet når de ikke kjører gjester rundt.

I nyere tid har kjeden utvidet med flere forholdsvis friske hoteller, og antall Peninsula teller nå seks i Asia og tre i USA. Og nå, altså: Ett i Paris, Europa.

318 m2 suite

Det er 200 rom på Peninsula Paris, inkludert 34 suiter.

Suitene kommer i seks konfigurasjoner hvorav den største er på romslige 318 m2! Hotellmagasinet fikk være med inn i en «Premier Suite» på 100 m2. Prisen er 3500 euro natten.

SE VIDEO FRA SUITEN HER!

Her er et bad som minner mer om et spa, omkledningsrom hvor du kan slå hjul mens du skifter, og utsikt til både triumfbuen og Eiffeltårnet.

To innganger

 

NÆMEN, ER DET IKKE? Takrestauranten på Peninsula byr på utsikt mot Eiffeltårnet, Notre Dame og triumfbuen. Og, formoder vi, god mat.

Peninsula Paris har inngang både fra øst og vest - én for hotellgjestene og én for parisere som kommer for en longdrink, eller syv retters middag.

Hotellets barer og restauranter er åpne for alle, i hvert fall de som vet å kjemme håret og pusse skoene.

 

Powered by Labrador CMS